Rzucam sub sms, rozpoczynam nowy etap - dziennik Czlowienia - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Rzucam sub sms, rozpoczynam nowy etap - dziennik Czlowienia (/Temat-Rzucam-sub-sms-rozpoczynam-nowy-etap-dziennik-Czlowienia-104643) |
Rzucam sub sms, rozpoczynam nowy etap - dziennik Czlowienia - czlowien - 26-12-2014 20:16 Siemanko. Swój dziennik będę prowadził dość skrótowo - od razu uprzedzam Zakładam go, aby mimo kiepskich wyników w tej branży brnąć do upadłego - mowa o refflinkach do gier. Co do tej pory? Od ponad 2 lat zarabiałem na sub sms, jeszcze wczesniej przez ponad rok na własnym sms premium - zarobione + 30 k zł. Co teraz? Czas na całkiem nowy etap w zarabianiu. Zajmę się uczciwym zarabianiem na reff'linkach do gier. Być może zarobki będą dużo mniejsze ale przynajmniej więcej sie przy tym nauczę. + w międzyczasie zarabiam na tanieaukcje.com (z tego serwisu bede podawał TYLKO wyniki, niszy nie podam ) Zarabiam tam od 2 tygodni, zarobione ponad 1000 zł. Dziś wpadło 40 zł - całkowity autopilot. Dzień 0 Co dziś zrobiłem? Stworzyłem bloga o grach przeglądarkowych, podpiąłem reklamy z gameflow TanieAukcje - 40 zł RE: Rzucam sub sms, rozpoczynam nowy etap - dziennik Czlowienia - Majka - 26-12-2014 20:18 Tak standardowo się wypowiem: POWODZENIA Będę zaglądała RE: Rzucam sub sms, rozpoczynam nowy etap - dziennik Czlowienia - 4Colors - 26-12-2014 20:20 Powodzenia! RE: Rzucam sub sms, rozpoczynam nowy etap - dziennik Czlowienia - Weeder - 26-12-2014 20:20 Również życzę powodzenia i bd często zaglądał RE: Rzucam sub sms, rozpoczynam nowy etap - dziennik Czlowienia - Noozer - 26-12-2014 20:24 Powodzenia RE: Rzucam sub sms, rozpoczynam nowy etap - dziennik Czlowienia - Varnity - 26-12-2014 20:27 Co wy wszyscy teraz się przerzucacie z Sub Sms na inne serwisy? Powodzenia życzę RE: Rzucam sub sms, rozpoczynam nowy etap - dziennik Czlowienia - Voldir - 26-12-2014 20:31 Hajs to nie wszystko. Rozwój człowieka jest dużo ważniejszy a suby rozleniwiają Rzucam sub sms, rozpoczynam nowy etap - dziennik Czlowienia - mucios - 26-12-2014 20:39 (26-12-2014 20:27)Varnity napisał(a): Co wy wszyscy teraz się przerzucacie z Sub Sms na inne serwisy? Powodzenia życzę Bo trzeba sie rozwijać Co do tematu to oczywiście powodzenia i będę na pewno zaglądał RE: Rzucam sub sms, rozpoczynam nowy etap - dziennik Czlowienia - nykkusek - 26-12-2014 20:42 Życzę Ci powodzenia! Widzę, że masz pojęcie co robisz i przestawka z subów nie zaszkodzi twoim zarobkom Będę śledził. RE: Rzucam sub sms, rozpoczynam nowy etap - dziennik Czlowienia - DzejkobPL - 26-12-2014 20:43 Powodzenia |