Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Opcje przez PP - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Opcje przez PP (/Temat-Opcje-przez-PP-104577)

Opcje przez PP - Barteg - 25-12-2014 23:34

Witajcie, jest możliwość wpłacania na jakikolwiek serwis z opcjami binarnymi za pomocą PayPala? W internecie wyczytałem, że nie ma, ale wolę spytać tych, którzy siedzą w temacie.

A jeżeli jest/ nie ma, wszystko jedno, to czy jest jakiś inny serwis, który oferuje inwestowanie w coś ( nie pv, tylko coś, typu lokaty), jakaś giełda itd. za pomocą pp?

RE: Opcje przez PP - olekn1 - 25-12-2014 23:52

Zainwestuj we mnie Big Grin 4% w skali roku.

A tak serio, to pierwszy z brzegu broker forex: fxdd, broker opcji: empireoption, optimarkets

PS. Nie sprawdzałem opinii, nie znam tych brokerów, poszukaj info o nich zanim wpłacisz pieniądze, a najlepiej ogarnij sobie konto w banku i zainwestuj u jakiegoś zaufanego brokera Smile

RE: Opcje przez PP - Barteg - 26-12-2014 09:45

(25-12-2014 23:52)olekn1 napisał(a):  Zainwestuj we mnie Big Grin 4% w skali roku.

A tak serio, to pierwszy z brzegu broker forex: fxdd, broker opcji: empireoption, optimarkets

PS. Nie sprawdzałem opinii, nie znam tych brokerów, poszukaj info o nich zanim wpłacisz pieniądze, a najlepiej ogarnij sobie konto w banku i zainwestuj u jakiegoś zaufanego brokera Smile

Konto w banku mam, tylko jeszcze nie mam 18, a przeważnie tam gdzie pp to lekko dane można zmienić Smile

RE: Opcje przez PP - MaLiN - 28-12-2014 00:00

Nie ten dział zbytnio Tongue Ale z reguły brokerzy nie mają możliwości wpłat/wypłat przez paypala.

RE: Opcje przez PP - Workis - 06-01-2015 17:44

Przez Skrill u niektórych mozna.
Przez PP to z tego co kojarze mozna na MTV inwestowac - ogolnie serwis mozna na prawde polecic.

pozdrawiam

RE: Opcje przez PP - MaLiN - 06-01-2015 21:49

(06-01-2015 17:44)Workis napisał(a):  Przez PP to z tego co kojarze mozna na MTV inwestowac - ogolnie serwis mozna na prawde polecic.

Ale mu chodziło o opcje binarne Wink

Opcje przez PP - yazir - 20-01-2015 23:32

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.