Aktualizacja tytulu artykulu strony - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Pozycjonowanie (/Forum-Pozycjonowanie-398) +--- Dział: Pozycjonowanie i Optymalizacja (/Forum-Pozycjonowanie-i-Optymalizacja-341) +--- Wątek: Aktualizacja tytulu artykulu strony (/Temat-Aktualizacja-tytulu-artykulu-strony-104572) |
Aktualizacja tytulu artykulu strony - Pigm3j - 25-12-2014 21:48 Witajcie Za niedługo 2015 rok , każdy pewnie ma jakieś postanowienia itp , a ja mam jedynie pytanie. Jak niektórzy z was w tytule nichy ( w tytule tematu nichy na blogu ) mam podaną datę 2014. Pytanie: Czy jej edycja zostanie w wyszukiwarce poprawiona jeżeli ją zedytuje? Np jakbym miał super niche cash of clans czit 2014 , zmienilbym na 2015 to Google to zauważy ? Właśnie a jeśli się uda , to po jakim czasie to nastąpi ? I ostatnie pytanko - lepiej edytować stary post nichy czy napisać nowy ? Jak Google reaguje na taki zabieg czyli edycję wątku i ewentualne wzbogacenie go o dodatkową treść itp? Dzięki wielkie i wesołych Świąt !!! RE: Update'owanie tytułu nichy. - Admin - 26-12-2014 00:01 Tak, zauważy. Wszystko zależy od stosowanego linkowania, jeśli takowe istniało to nie ma sensu niszczyć obecnego linku tylko stworzyć nowy. RE: Aktualizacja tytulu artykulu strony - Pigm3j - 26-12-2014 01:43 Dzięki wielkie za odpowiedz. |