Fanpage plan działania - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Fanpage plan działania (/Temat-Fanpage-plan-dzialania-104518) |
Fanpage plan działania - ciaciek1991 - 25-12-2014 01:56 Witam, mam swój fanpage założony 3 dni temu, bez płatnych reklam własnymi siłami zdobyłem okołó 550 lajków tak więc idzie ładnie, sa też lajki pod fotkami, duży zasięg postów i teraz pytanie od kiedy spamować linkami shorte aby nie zrazić ludzi do mnie na poczatku? myślalem zeby tak od 1000 lajków ale nie wiem czy to nie za szybko RE: Fanpage plan działania - .::Nicko::. - 25-12-2014 01:58 Ja robiłem od 1k , a i tak wchodzili RE: Fanpage plan działania - ciaciek1991 - 25-12-2014 02:00 A jak często spamować fotkami ? aktualnie wstawiam około 4 na dzień chwilowo tak jak mówiłem bez linków. RE: Fanpage plan działania - .::Nicko::. - 25-12-2014 02:06 Z linkami dawałem 3x dziennie 12/18/21 RE: Fanpage plan działania - ciaciek1991 - 26-12-2014 21:21 Oki a mam jeszcze jedno pytanie, chce wstawiać zdjecia "gołych kobiet" tylko wiadomo z dodaną cenzurą w miejscach intymnych i napis iż całe zdjecie bez cenzury mozna zobaczyć i pyk link do shorte. Czy to przejdzie? cenzure bym robił w photoshopie, czy fb sie nie przyczepi? i czy moge skracać linki do shorte na tinyurl? RE: Fanpage plan działania - mysc - 26-12-2014 22:53 Jeśli chodzi o linki to moim zdaniem nie ma na co czekać ;P Do każdego fp erotycznego fb może się w każdej chwili przyczepić Cofnięcie publikacji strony nie jest znowu aż takie częste, ale trzeba się z tym liczyć - toteż polecam mieć więcej FP niż jeden Co do cenzury to niestety ograniczy zasięg - takie zdjęcia mają mniej lików. RE: Fanpage plan działania - ciaciek1991 - 26-12-2014 22:55 a no właśnie zauwazyłem , gdy dodaje normalne zdjecie jakiejś fajnej panny bez cenzury które ma troche odsłonięte cycki to zasieg duzy i oki a dodałem z małą cenzurą i juz jest mniej , smutne RE: Fanpage plan działania - Max998 - 26-12-2014 22:58 Ja dodawałem linki zaraz po wrzuceniu pierwszych zdjęć. Nie ma co czekać bo ''fejs'' może stronę Ci usunąć nawet przy 20 lajkach. A to czy są odsłonięte piersi, pośladki itp. nie ma dużego znaczenia. U mnie nie spodobała się fotka w ubraniu jedynie z dekoltem (nie było tam wywalonych cycków..) i usunęli fotkę, cały czas zastanawia mnie to jak funkcjonują takie ''fanpejdże'' mające po 70k lajków i dodające gołe krocza, piersi, tyłki itp. i nikt się tam ich nie czepia.. |