Jak zdobywać punkty na addmefast aby nie wyłapać bana? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Social Media (/Forum-Social-Media-356) +--- Wątek: Jak zdobywać punkty na addmefast aby nie wyłapać bana? (/Temat-Jak-zdobywac-punkty-na-addmefast-aby-nie-wylapac-bana-104508) |
Jak zdobywać punkty na addmefast aby nie wyłapać bana? - kuxnicki - 24-12-2014 22:31 Wie ktoś może jak zdobywać punkty na addmefast żeby nie wyłapać bana? Używam imacros napi*rdalałem nieźle po 3 okna otwarte instagram, facebooklike i youtube, to może być powodem bana? A może po prostu za długo zbierałem punkty? (Miałem ustawionego imacrosa przez około 18h) Napiszcie mi tutaj jak wy zbieracie punkty na addmefast używając imacrosa z góry dziękuję RE: Jak zdobywać punkty na addmefast aby nie wyłapać bana? - .::Nicko::. - 24-12-2014 22:48 Z mojego doświadczenia to miałem bana na koncie szczerze nwm za co, miałem bota odpalonego tylko 1 .. Możliwe, że co pewien czas zdobywania punktów non stop banują RE: Jak zdobywać punkty na addmefast aby nie wyłapać bana? - kuxnicki - 24-12-2014 22:52 (24-12-2014 22:48).::Nicko::. napisał(a): Z mojego doświadczenia to miałem bana na koncie szczerze nwm za co, miałem bota odpalonego tylko 1 .. Możliwe, że co pewien czas zdobywania punktów non stop banująPrzez ile tego bota miałeś odpalonego? RE: Jak zdobywać punkty na addmefast aby nie wyłapać bana? - .::Nicko::. - 24-12-2014 22:58 Pierwszy tydzień to około po 3/4 godziny. Potem to tak 6/8 i banik RE: Jak zdobywać punkty na addmefast aby nie wyłapać bana? - patryk006 - 24-12-2014 22:58 Dostałeś bana od addmefast czy fb/google/etc. ? RE: Jak zdobywać punkty na addmefast aby nie wyłapać bana? - .::Nicko::. - 24-12-2014 22:59 Jeśli pytanie do mnie skierowane to od addmefast Jak zdobywać punkty na addmefast aby nie wyłapać bana? - Admin - 24-12-2014 23:44 TEMAT PRZENIESIONY Moderator uznał że wątek został założony w nieodpowiednim dziale, co skutkowało przeniesieniem tematu. RE: Jak zdobywać punkty na addmefast aby nie wyłapać bana? - biger - 26-12-2014 19:36 Ja siedząc na imacros po 2 godziny dziennie nigdy bana nie wyłapałem [WINKING FACE] Wysłane z telefonu kolegi |