Co macie zamiar do sylwestra robić lub ile zarobić ? :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Co macie zamiar do sylwestra robić lub ile zarobić ? :) (/Temat-Co-macie-zamiar-do-sylwestra-robic-lub-ile-zarobic-104403) |
Co macie zamiar do sylwestra robić lub ile zarobić ? :) - Reszka - 23-12-2014 18:23 A więc czas wolny nadszedł, parę obowiązków trzeba w domu spełnić ale do sylwestra dużo wolnego czasu Co macie zamiar robić? Ja na pewno będę grał RE: Co macie zamiar do sylwestra robić lub ile zarobić ? :) - Noozer - 23-12-2014 18:24 Wreszcie mam czas na pogranie w Euro Truck Simulator 2 RE: Co macie zamiar do sylwestra robić lub ile zarobić ? :) - mikiniki - 23-12-2014 18:27 No cóż, to, co codziennie. Czyli $ RE: Co macie zamiar do sylwestra robić lub ile zarobić ? :) - Reszka - 23-12-2014 18:38 (23-12-2014 18:27)mikiniki napisał(a): No cóż, to, co codziennie. Czyli $To zrób sobie wolne od tej rutyny chociaż na parę dni Ja tak jak Noozer pogram we wszystko na co nie miałem czasu, oprócz tego zjem tonę makowca i czekolady, nie wykluczam również przerw w graniu aby jakiś film obejrzeć i się trochę oderwać, a od powietrza mam balkon RE: Co macie zamiar do sylwestra robić lub ile zarobić ? :) - poczmail - 23-12-2014 18:52 Lubię zatapiać się w końcoworocznych podsumowaniach, ewentualnie sporządzę też listę planów i oczekiwań na 2015 - resztę czasu pakuję w szerokopojęty odpoczynek, w Sylwestra , a potem już sumienna realizacja celów - zarobkowych i osobistych. RE: Co macie zamiar do sylwestra robić lub ile zarobić ? :) - Nortix - 23-12-2014 19:06 Ja tam sobie zrobiłem małą przerwę od zarabiania która już trwa ponad 2 miesiące i będzie trwała aż do końca stycznia musiałem odpocząć od wszystkie i udało się. Liczę na to że powrócę z hukiem do mojego biznesu. A co do planu na święta rodzina "mała" zabawa związana z sylwkiem i dalszy odpoczynek a potem motywacja i powrót do zarabiania. RE: Co macie zamiar do sylwestra robić lub ile zarobić ? :) - Reszka - 23-12-2014 23:31 Krótko mówiąc, pracowite święta |