![]() |
Jakie prezenty kupiliście? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Jakie prezenty kupiliście? (/Temat-Jakie-prezenty-kupiliscie-104373) |
Jakie prezenty kupiliście? - Reszka - 23-12-2014 12:17 Taki luźny temat, jutro Wigilia czas dawania i brania a jakie wy planujecie prezenty dać? (może ktoś wie jakie otrzyma) Piszcie nie oszczędzajcie się ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() to ostatnie ja dostanę już widziałem pudełko ![]() ![]() RE: Jakie prezenty kupiliście? - Knight97 - 23-12-2014 13:59 Daję: 1. Kamerka samochodowa 2. ??? jeszcze myślę ![]() Otrzymam: 1. Nintendo 3DS XL [już widziałem, nawet w chwili bycia samemu w domu skonfigurowałem ![]() 2. Nintendo Wii U [8GB + Remote] + zestaw z baterią do Remote ![]() RE: Jakie prezenty kupiliście? - Reszka - 23-12-2014 18:03 (23-12-2014 13:59)Knight97 napisał(a): 1. Nintendo 3DS XL [już widziałem, nawet w chwili bycia samemu w domu skonfigurowałemRyzykant ![]() ![]() RE: Jakie prezenty kupiliście? - ciaciek1991 - 23-12-2014 18:07 Ja niestety mając juz troche lat nie otrzymuje prezentów co jest smutne ale rozumiem to , mam 2 braci sam nie pracuje to domownikom może być cięzko coś podarowac ![]() ![]() Swoją droga wole dawać i patrzec jak ktoś sie cieszy aniżeli sam otrzymywac , nie wiem jak sie zachowac gdy cos dostaje ![]() RE: Jakie prezenty kupiliście? - Reszka - 23-12-2014 18:17 Człowiek nigdy nie jest za stary aby otrzymywać prezenty które nie muszą być materialne ![]() Za rok o tej porze mam zamiar się pochwalić sporym zarobkiem, czego i tobie ciaciek życzę ![]() RE: Jakie prezenty kupiliście? - ciaciek1991 - 23-12-2014 18:21 Po prostu nie czuje tych świat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Jakie prezenty kupiliście? - Reszka - 23-12-2014 18:31 Wyłącz problemy podczas świąt i zapomnij, wrócisz po świętach do nich one nie uciekną. Każdemu należy się chwila radości ![]() Wesołych tobie również i polecam głupawe filmy familijne obok choinka, oderwiesz myśli, powodzenia ![]() |