Uzupełnienie danych w Settings (Styczeń) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Uzupełnienie danych w Settings (Styczeń) (/Temat-Uzupelnienie-danych-w-Settings-Styczen-1043) |
Uzupełnienie danych w Settings (Styczeń) - Killer - 21-01-2010 15:27 Witam, na hallwayu pojawił się kolejny news dotyczący zmiany danych w settings : Cytat:Address update: Please check your address in Settings to be sure that it is correct. You've sent us questions about what you should write in the state field -- here are our answers: Co oznacza : Cytat:Aktualizacja adresu: Proszę sprawdzić, czy adres w Ustawieniach jest poprawnie wpisany. Wysłano do nas pytanie, co należy wpisać w polu państwa - oto nasze odpowiedzi: Resumując w polu STATE NALEŻY WPISAĆ "PL" !!!!!!!!! Na Sb było dziś pare osób które o tym nie wiedziały więc postanowiłem podzielić się tą informacją. RE: Uzupełnienie danych w Settings (Styczeń) - Zythus - 21-01-2010 15:34 I dobrze. Prawidłowo "PL" i tyle RE: Uzupełnienie danych w Settings (Styczeń) - mikolaj90 - 25-01-2010 17:10 Nie wiem czy Wy czytać nie umiecie, czy co :/ Przeczytajcie sobie to: eśli mieszkasz w innym kraju: Użyj kodu kraju w dziedzinie państwa. Możesz wejść na tą stronę, aby znaleźć kierunkowy kraju: Kod Kraju <----- W T0 NALEŻY KLIKNĄĆ I WPISAĆ ODPOWIEDNI KOD, a nie żadne PL. W sumie wpisałem też PL i ciekawe co z tego wyniknie... W ogóle, napisałem do supportu lockerz co tam wpisać. RE: Uzupełnienie danych w Settings (Styczeń) - kirbin - 25-01-2010 17:56 @mikolaj90 Nie za bardzo rozumiem o co Ci chodzi, ale po wejściu na stronę z Country Codes przed nazwą naszego kraju jest PL i to mamy wpisać w tamto pole Ja tak to zrozumiałem po przeczytaniu newsa i raczej tak powinno być, bo niczego innego co mogłoby być tym kodem nie było RE: Uzupełnienie danych w Settings (Styczeń) - nao580 - 25-01-2010 18:42 jemu chyba chodzi o ta stronę http://mic.imtc.gatech.edu/archive_directory_1/country.htm#Poland a dokładniej BP : Bia|a Podlaska BK : Bia|ystok BB : Bielsko BY : Bydgoszcz CH : Che|m CI : Ciechanów CZ : Czestochowa ... w sumie nie wiem co dokładnie wpisać bo są tam tylko główne miasta wiec nie wiem czy wpisać kod miasta przy którym najbliżej się mieszka czy poprostu pl i sie nie przejmować RE: Uzupełnienie danych w Settings (Styczeń) - Alcor - 25-01-2010 19:03 Ale macie problemy, standardowo się tam wpisuje PL, przesyłka i tak dojdzie, więc po co kombinować? RE: Uzupełnienie danych w Settings (Styczeń) - mikolaj90 - 25-01-2010 19:25 No też można, Alcor ma racje, przesyłka i tak dojdzie. Ale ja tam bardziej jestem za tym kodem miejscowości. RE: Uzupełnienie danych w Settings (Styczeń) - mefisto04 - 26-01-2010 10:08 a jak kod miejscowości może gdzieś się w świecie powtórzyć? Wpiszcie "PL" i nie będzie na bank problemu. A jeżeli nadal nie jesteście pewni zapytajcie się kogoś kto dostał już paczkę od lockerz i się wszystko wyjaśni. RE: Uzupełnienie danych w Settings (Styczeń) - timon6 - 26-01-2010 22:15 ej a jak ja mieszkam w bloku to jak uzupelnic adres prosze o pomoc!!!!! |