[SPRZEDAM] Konta Facebook, również na zamówienie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [SPRZEDAM] Konta Facebook, również na zamówienie (/Temat-SPRZEDAM-Konta-Facebook-rowniez-na-zamowienie-104290) |
[SPRZEDAM] Konta Facebook, również na zamówienie - Similquak - 22-12-2014 18:30 1.Nazwa przedmiotu :Konta facebook, kilkumiesięczne z zagranicznymi grupami 2.Opis przedmiotu :Aktualnie do sprzedania mam trzy konta: konto nr 1 - założone w marcu 2014, PVA, dodanych około 140 grup konto nr 2 - założone w marcu 2014, PVA, dodanych około 110 grup konto nr 3 - założone w kwietniu 2014, PVA, dodanych około 100 grup Każde konto posiada dodane zdjęcia oraz uzupełniony profil. Konto wygląda jak konto prawdziwej osoby. Do każdego konta dodanych jest około 15-20 znajomych (dodanie 5000 znajomych spowoduje, że prędzej czy później czeka nas weryfikacja konta po zdjęciach znajomych, więc nie widzę sensu dodawania większej ilości). Konta zweryfikowane telefonicznie przeze mnie. Grupy są z całego świata, tzn. nadają się idealnie np. pod skracacze linków itp. Każda grupa ma minimum 1000 członków, ale dominują grupy które zawierają po kilkadziesiąt tysięcy członków. KONTA NA ZAMÓWIENIE Jeżeli potrzebujesz większej ilości kont to odezwij się do mnie. Mogę załatwić dla Ciebie konta pod Twoje wymagania, tzn. ilość grup itp. Wszystkie konta będą kilkumiesięczne oraz na życzenie PVA. Cena do uzgodnienia. 3.Zdjęcia :- 4.Kontakt :PW 5.Cena :Za każde konto oddzielnie 15zł, lub 40 zł za wszystkie trzy w pakiecie 6.Sposób zapłaty za przedmiot : przelew, bitcoin, paypal RE: [SPRZEDAM] Konta Facebook, również na zamówienie - blindkah - 24-12-2014 23:08 Jaka cena za 1 i 2? Wstepnie jestem zainteresowany. RE: [SPRZEDAM] Konta Facebook, również na zamówienie - .::Nicko::. - 24-12-2014 23:11 Interesowały by mnie konta bez stażu z numerem (w razie wer. Tele byś pomógł -- podał kod?) +@ zdjęcia nie wymagane + grupy jak najwiecej np. 100 ile byś sobie zyczyl za takie konto? [SPRZEDAM] Konta Facebook, również na zamówienie - surfer0700 - 25-01-2015 11:21 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |