[poszukuje] Programistów php do wspólnego projektu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [poszukuje] Programistów php do wspólnego projektu (/Temat-poszukuje-Programistow-php-do-wspolnego-projektu-104174) |
[poszukuje] Programistów php do wspólnego projektu - patryk006 - 21-12-2014 19:25 Witam, mam pomysł na ciekawą grę z wykorzystaniem kryptowalut, potrzebuję dodatkowego programisty coby prace poszły szybciej, na tą chwilę mam jedną chętną osobę do tego + jedna ewentualnie z doskoku do awaryjnej pomocy. Ważne aby zrobić to w miarę szybko i zacząć coś zarabiać na tym . Zainteresowane osoby niech się wpiszą w temat bądź pw / skype: futrzak006 Jak projekt będzie gotowy to wynagrodzenie w formie udziału w zarobkach, same zarobki ciężko jest mi oszacować ale liczę minimalnie koło 1-2 tys. miesięcznie do podziału, wszystko zależy ile zbierzemy userów i jak wszystko wyjdzie w praniu . RE: [poszukuje] Programistów php do wspólnego projektu - psk9 - 21-12-2014 19:27 W jakim języku? RE: [poszukuje] Programistów php do wspólnego projektu - Gremquen - 21-12-2014 19:34 (21-12-2014 19:27)psk9 napisał(a): W jakim języku?Napisane, że PHP RE: [poszukuje] Programistów php do wspólnego projektu - patryk006 - 21-12-2014 19:52 PHP, do tego dobrze było by również znać co nieco html, js, css i ogólnie co tam jeszcze się może przydać , ale ostatecznie głównie przy php będzie potrzebna pomoc RE: [poszukuje] Programistów php do wspólnego projektu - psk9 - 21-12-2014 23:44 @Gremquen - to albo nie było, albo nie zauważyłem - ale raczej to drugie Bo post nie był edytowany. Spoko, @patryk006 - jak chcesz mogę pomóc trochę RE: [poszukuje] Programistów php do wspólnego projektu - sheko12 - 24-12-2014 13:44 Tworzenie gry to nie bułka z masłem, przedstaw szczerszą wizje wpółpracy, nie rozpisałeś się RE: [poszukuje] Programistów php do wspólnego projektu - patryk006 - 24-12-2014 22:51 (24-12-2014 13:44)sheko12 napisał(a): Tworzenie gry to nie bułka z masłem, przedstaw szczerszą wizje wpółpracy, nie rozpisałeś się Nie jestem dzieckiem "ej stwórzmy grę", tutaj poszukuję osób zainteresowanych tematem, więcej info możesz dostać na pw, nie licz że przedstawię pełną koncepcję z najlepiej full danymi aby każdy miał dostęp. Mamy za sobą parę projektów w różnych językach (faucety w php, parę botów w delphi, zalążki gier w c# w unity), więc wiem na co się rzucamy i dlatego wiem również, że potrzebuję sensownej osoby do pomocy aby poszło to szybko i sprawnie oraz być może kogoś kto rzuci trochę inne światło na nasze koncepcje dotyczące niektórych rzeczy [poszukuje] Programistów php do wspólnego projektu - Hybrid1990 - 21-02-2018 17:13 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |