Zbierają pieniadze dla dzieci! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Zbierają pieniadze dla dzieci! (/Temat-Zbieraja-pieniadze-dla-dzieci-104108) |
Zbierają pieniadze dla dzieci! - rr1999 - 20-12-2014 17:56 http://www.twitch.tv/jcobplay jcob zbiera pieniadze na dom dziecka w Cieszynie. Jeżeli masz chociaż symboliczne 5 zł, przelej. 1 dotacja-1 usmiech dziecka na twarzy RE: Zbierają pieniadze dla dzieci! - czlowien - 20-12-2014 20:20 Ja przelałem ponad 600 zł. @Up, akcja jest sprawdzona, nie ma sie co martwić o to czy pieniądze trafią do potrzebujących. Zapraszam innych do przyłączania sie do akcji! RE: Zbierają pieniadze dla dzieci! - MichakPL - 20-12-2014 21:08 @Broofie, wybacz, ale Jcob jest zaufaną osobą i cebulactwo jest tutaj niemile widziane. Ode mnie poszło 100zł, ot taka cegiełka do tych 50 tysięcy RE: Zbierają pieniadze dla dzieci! - broofie - 20-12-2014 21:17 Jakie cebulactwo o czym ty w ogole czlowieku piszesz. Chyba od tego internetu w glowie ci sie poprzewracalo. Pierwsze slysze o jakims jakubie wiec mam prawo do cienia watpliwosci, tym bardziej, ze wiem, iz w takich akcjach zazwyczaj cala kasa zabierana jest przez streamera. Do tego nie pojmuje co za problem przeslac pieniadze bezposrednio na konto akcji charytatywnej. Do tego przesylajac $ przez PP pobierane sa dodatkowe prowizje. RE: Zbierają pieniadze dla dzieci! - rr1999 - 20-12-2014 23:18 (20-12-2014 21:17)broofie napisał(a): Jakie cebulactwo o czym ty w ogole czlowieku piszesz. Chyba od tego internetu w glowie ci sie poprzewracalo. Pierwsze slysze o jakims jakubie wiec mam prawo do cienia watpliwosci, tym bardziej, ze wiem, iz w takich akcjach zazwyczaj cala kasa zabierana jest przez streamera. Mogłeś sie powstrzymać przed pisaniem postu, i zapoznać sie z streamem, osobą która to robi. Oraz zobaczyć ze po całym fejsie krazy link do jego streama. RE: Zbierają pieniadze dla dzieci! - czlowien - 20-12-2014 23:19 Cytat:Do tego przesylajac $ przez PP pobierane sa dodatkowe prowizje. PayPal nie pobiera opłat od darowizn. RE: Zbierają pieniadze dla dzieci! - masito - 20-12-2014 23:20 Też przesłałem tyle ile mogłem , zaufana osoba , można słać kasę . RE: Zbierają pieniadze dla dzieci! - MichakPL - 21-12-2014 09:47 Nie wykazałeś się tym razem wiedzą Nie ma prowizji od darowizn, a od zbiórek internetowych nie płaci się dochodowego. Wszystko będzie udokumentowane na filmie. No ale cóż, ciężko zrobić coś, co dogodzi wszystkim, a zarazem coś czego nie będzie ktoś negował. RE: Zbierają pieniadze dla dzieci! - GaCeL - 21-12-2014 09:54 (20-12-2014 20:20)czlowien napisał(a): Ja przelałem ponad 600 zł. Liczy się gest, ja przelałem tyle ;p (20-12-2014 21:17)broofie napisał(a): Jakie cebulactwo o czym ty w ogole czlowieku piszesz. Chyba od tego internetu w glowie ci sie poprzewracalo. Pierwsze slysze o jakims jakubie wiec mam prawo do cienia watpliwosci, tym bardziej, ze wiem, iz w takich akcjach zazwyczaj cala kasa zabierana jest przez streamera.Nie wiadomo co zrobią pracownicy z tymi pieniądzmi. Więc lepiej kupić prezenty za wszystkie pieniądze uzbierane i wręczyć je do domu dziecka. Jcob właśnie mówił że tak zrobi, nie ma co się martwić, nagra też filmik jak wręcza prezenty, kupuje itp... RE: Zbierają pieniadze dla dzieci! - rr1999 - 21-12-2014 14:31 W dniu dzisiejszym na dzieci zbiera ta osoba: http://www.twitch.tv/lachuhq |