![]() |
Praca w internecie dla mamy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Praca w internecie dla mamy (/Temat-Praca-w-internecie-dla-mamy-104087) Strony: 1 2 |
Praca w internecie dla mamy - Varnity - 20-12-2014 13:09 Witam, jako że moja mama siedzi sporo czasu w domu, wpadłem na pomysł aby w wolnym czasie zarabiała sobie przez internet ![]() Nie muszą być to duże kwoty, kilkanaście zł powinno wystarczyć ![]() Liczę na Waszą pomoc ![]() RE: Praca w internecie dla mamy - 9Jarek9 - 20-12-2014 13:17 Cytat:jako że moja mama siedzi sporo czasu w domu, wpadłem na pomysł aby w wolnym czasie zarabiała sobie przez internetA twoja mama wie o tym pomyśle? ![]() Powiedz coś więcej o twojej mamie, będzie łatwiej coś wybrać, bo wątpie żeby chciało jej się klikać na buxach. RE: Praca w internecie dla mamy - Majka - 20-12-2014 13:20 ShowUp ![]() Z tego niech sobie poczyta i coś wybierze: http://zarabiam.com/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34 RE: Praca w internecie dla mamy - Varnity - 20-12-2014 13:21 Pytałem, nawet się zgodziła tylko obawia się jak to wszystko rozliczyć, ale wyjaśniłem jej ![]() Zarabiać nigdy nie zarabiała przez internet ale wątpię żeby chciała działać na Subach czy premium, coś bardziej legalnego bez oszukiwania ludzi ![]() RE: Praca w internecie dla mamy - aero2 - 20-12-2014 13:22 Tanie Aukcje polecam, niech się przyjmie do kilku damskich grup na Facebooku i spamuje. RE: Praca w internecie dla mamy - Varnity - 20-12-2014 13:32 Dzięki za szybkie odpowiedzi, spróbuje na Tanieaukcje ![]() RE: Praca w internecie dla mamy - RejTom - 20-12-2014 13:48 Jeśli dobrze gotuje to niech szuka jakiś konkursów z przepisami itp. Mojego kolegi mama tak robi i nawet kiedyś była na okładce mini książki kucharskiej przy jakiejś gazecie dla kobiet, a za wszystko oczywiście profit ![]() RE: Praca w internecie dla mamy - maxiu170 - 20-12-2014 16:56 Wrzuć jej po klika dolców do Paidverts i DigAdz i niech klika ![]() ![]() ![]() RE: Praca w internecie dla mamy - Pekon - 20-12-2014 16:59 Też tak myśle digadz i zarabia mama ![]() RE: Praca w internecie dla mamy - rayden - 20-12-2014 17:01 Myślę, że najlepszym rozwiązaniem dla mamy, będą MyPay, Kubigo, Po-nagrode itd. Wy wypełnianiu akcji nie ma niczego trudnego, i po wprawie idzie wyciągnąć naprawdę niezłe pieniądze ![]() |