Post: #1Mentor Xpango - Zbieraj punkty i wygrywaj nagrody! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Post: #1Mentor Xpango - Zbieraj punkty i wygrywaj nagrody! (/Temat-Post-1Mentor-Xpango-Zbieraj-punkty-i-wygrywaj-nagrody-104085) |
Post: #1Mentor Xpango - Zbieraj punkty i wygrywaj nagrody! - baxy - 20-12-2014 12:42 Witam, Na początku ss mojej nagrody z xpango. Jesteś nowy chcesz zacząć, ale nie wiesz jak? Pomogę Ci w tym! Powiem, nauczę, jak od początku zacząć z Xpango Podpowiem Ci jakie oferty warto wykonać i jak to zrobić. Odpowiem na wszystkie twoje pytania. Czego oczekuję? Aktywności na Xpango Wystarczy, że założysz konto na xpango z mojego polecenia i napiszesz do mnie! Ważne: Jeżeli chcesz zarabiać kredyty wykonując oferty to musisz być pełnoletni i posiadać kartę płatniczą (nie prepaid). Jak się ze mną skontaktować? GG: 49216288 Zapraszam do współpracy! RE: Post: #1Mentor Xpango - Zbieraj punkty i wygrywaj nagrody! - ICanTrollU - 27-01-2015 22:07 Trzeba mieć te 18 lat? Nie starczy jak mam kartę na siebie? Wysłano z zwyczajnego phabletu RE: Post: #1Mentor Xpango - Zbieraj punkty i wygrywaj nagrody! - vanor - 27-01-2015 22:11 Tego co mi wiadomo do wypelnienia ofert nie potrzeba miec 18 lat, sam kiedy jeszcze dzialalem aktywniej na xpango nie bedac pelnoletni wypelnialem oferty i nie bylo z tym zadnego problemu a nagrody bezproblemowo doszly do mnie RE: Post: #1Mentor Xpango - Zbieraj punkty i wygrywaj nagrody! - ICanTrollU - 27-01-2015 22:15 Kiedyś się tym interesowałem, ale nie miałem karty. Wystarczy samemu działać, nie trzeba refów? Jakie teraz nagrody? Wysłano z zwyczajnego phabletu RE: Post: #1Mentor Xpango - Zbieraj punkty i wygrywaj nagrody! - vanor - 27-01-2015 22:18 Nagrody zbyt wiele sie nie zmienily ostatnimi czasy - dodali kilka nowych telefonow, a reszta ta sama jak dawniej bez refow bedzie ciezko zebrac na jakakolwiek drozsza nagrode, chyba ze masz hajs na wypelnianie ofert za 20euro Post: #1Mentor Xpango - Zbieraj punkty i wygrywaj nagrody! - Hybrid1990 - 17-11-2020 22:59 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |