Punkty Reputacji ! [co to jest?] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Punkty Reputacji ! [co to jest?] (/Temat-Punkty-Reputacji-co-to-jest-104) |
Punkty Reputacji ! [co to jest?] - Admin - 19-11-2009 19:50 (19-11-2009 17:18)marello napisał(a): Mógłby ktoś napisać za mnie e-maila do lockerz i ja bym wysłał go z mojego konta ? O ten problem co u góry napisany Tak więc wszystkich nieuświadomionych chciałbym poinformować, iż na naszym forum mamy punkty reputacji za które można nagradzać usera który w jakiś sposób nam pomogł.:idea: Być może w przyszłości user z najwiekszą ilością punktów zostanie nagrodzony, jednak na razie nic nie obiecuje :idea: Aby dodać komuś punkt reputacji wystarczy kliknąć w jego profil, a następnie wybrać opcje "oceń" po czym zamieścić "powód" opisujący przydzielone punkty. Enjoy !:sleepy: Punkty Reputacji ! [co to jest?] - Killer - 11-03-2011 00:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |