Do wygrania 197 FG - Świąteczny konkurs, ho ho ho - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Forumowe Konkursy (/Forum-Forumowe-Konkursy-12) +---- Dział: Konkursy użytkowników (/Forum-Konkursy-uzytkownikow-257) +---- Wątek: Do wygrania 197 FG - Świąteczny konkurs, ho ho ho (/Temat-Do-wygrania-197-FG-Swiateczny-konkurs-ho-ho-ho-103910) |
Do wygrania 197 FG - Świąteczny konkurs, ho ho ho - Klin - 17-12-2014 16:38 Do wygrania
1 miejsce - 150 FG 2 miejsce - 47 FG Zasady konkursu: - w tym poście dodaj reputacje - wstaw kolejny numerek - wstaw świąteczny wierszyk (nie musi być Twój) Zakończenie i losowanie 28.12.2014 (godzina nie znana, bądźcie czujni ) Aby wziąć udział trzeba spełnić wszystkie warunki. Losowanie odbędzie się przy pomocy http://www.losowe.pl/liczba RE: Do wygrania 197 FG - Świąteczny konkurs, ho ho ho - 4Colors - 17-12-2014 16:43 1. Każdy już czym prędzej bieży, by dołączyć do pasterzy. I ja spieszę z życzeniami, bo nie mogę być tam z Wami. Zdrowia, szczęścia, pomyślności i niech dobro wśród Was gości. I niech Boga wielka moc na Was spłynie w świętą noc. RE: Do wygrania 197 FG - Świąteczny konkurs, ho ho ho - konrad123456789 - 17-12-2014 16:49 2 Dużo żarła, dobrej muzy. Lasek boskich jak arbuzy. Zgrzewy piwa i ogórka, A na sylwka petard półka. RE: Do wygrania 197 FG - Świąteczny konkurs, ho ho ho - Majka - 17-12-2014 16:50 3. Kiedy Świąteczny stół się ugina Śpiewa kolędy cała rodzina Na niebie pierwsza gwiazdka już świeci niech Cię bogaty Mikołaj odwiedzi RE: Do wygrania 197 FG - Świąteczny konkurs, ho ho ho - SureQ - 17-12-2014 16:53 4 Choinki świecącej, gwiazdy błyszczącej Pysznej kolacji i sylwestrowej libacji. Gwiazdora trzeźwego kaca ogromnego wspaniałych wrażeń i spełnienia marzeń. RE: Do wygrania 197 FG - Świąteczny konkurs, ho ho ho - Nimdok - 17-12-2014 16:53 5. Nie jest to wierszyk ,ale kolęda z serialu Świat według Ludwiczka. W te święta dostałem od was w prezencie: Dwanaście robaków, Jedenaście dzieciaków, Sąsiadów okropnych, Dziewięć lat bezrobotnych, Osiem psów co wyją, Siedem krów co tyją, Sześć długów do spłacenia, Pięć napraw do zrobienia. Cztery sprawy karne, I trzy sny koszmarne, Proszki od bólu głowy dwa, I te żonę, która zawsze przy mnie wiernie trwa. (Powinienem być śpiewakiem.) Mikołaju nasz, Co tam dla nas masz? Dzisiaj nasz Mikołaj Święty, Przyniesie Prezenty. (Dajcie mi już spokój) Wesołych Świąt! RE: Do wygrania 197 FG - Świąteczny konkurs, ho ho ho - aero2 - 17-12-2014 16:56 6. W dzień Bożego Narodzenia, niech się spełnią Twe marzenia. Niech nie zabraknie cukierków z choinki, a wina i wódki byś miał pełne skrzynki. Niech zapach piernika i pysznego żurku, unosi się wonią na Twoim podwórku. W Sylwestra wypij lampkę szampana za moje zdrowie i baw się do rana. RE: Do wygrania 197 FG - Świąteczny konkurs, ho ho ho - 9Jarek9 - 17-12-2014 17:00 7 Bombka na choince i gwiazda na niebie tak Bóg miłosierny zjawia się u Ciebie i daje Ci spokój, radość i wiarę w te Święta radosne, hojne i wspaniałe. RE: Do wygrania 197 FG - Świąteczny konkurs, ho ho ho - BaaTooN - 17-12-2014 17:04 8. Idą święta, widać gości - Wydłub z karpia wszystkie ości. Powyjadaj z barszczu uszy. A gdy Cię za bardzo suszy, Siądź wygodnie z flachą wina, I obejrzyj dziś Kevina. RE: Do wygrania 197 FG - Świąteczny konkurs, ho ho ho - Radi98 - 17-12-2014 17:28 9. Żeby święta były syte, żeby rózgą było bite. By choinka w twojej chacie nie śmierdziała tak jak gacie. Tylko była kolorowa a na dole stał se browar. Na pasterkę ruszaj śmiało ksiądz na tacy ma za mało. Daj złotówkę albo dwie niech i on ucieszy się. |