Zbigniew Stonoga-Sejmowe Więzienie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Zbigniew Stonoga-Sejmowe Więzienie (/Temat-Zbigniew-Stonoga-Sejmowe-Wiezienie-103875) |
Zbigniew Stonoga-Sejmowe Więzienie - Pawlak093 - 17-12-2014 00:42 RE: Zbigniew Stonoga-Sejmowe Więzienie - Pawlak093 - 21-12-2014 22:31 RE: Zbigniew Stonoga-Sejmowe Więzienie - trolik999 - 25-12-2014 02:25 dziwny człowiek osobiscie za nim nie przepadam RE: Zbigniew Stonoga-Sejmowe Więzienie - rozekrr - 25-12-2014 15:42 Dla Ciebie dziwny dla wielu (w tym dla mnie) godny naśladowania. Mówi prawdę, pokazuje lewe przekręty znanych osób, pomaga potrzebującym - kilka dni temu rodzinie z domem... W czym jest Tobie dziwny? Rozwiń swoją myśl a nie napisałeś kilka słów w dodatku, zdanie zaczyna się z dużej litery i kończy kropką RE: Zbigniew Stonoga-Sejmowe Więzienie - broofie - 25-12-2014 15:48 Ja tez go nie lubie. Mysli, ze walczy z systemem a tak na prawde g**no robi. Po komentarzach pod jego filmikiem widac, ze jego filmy w wiekszosci ogladaja dresiki i gimbuski bez wlasnego zdania. @up Twoje argumenty o mowieniu prawdy i jakis lewych przekretach do mnie nie przemawiaja. Tez moge mowic prawde i dopatrywac sie spiskow ale mam lepsze rzeczy do roboty. RE: Zbigniew Stonoga-Sejmowe Więzienie - rozekrr - 25-12-2014 15:53 Skoro sugerujesz się tylko yt to powodzenia Poczytaj facebooka, zobacz filmiki jakie wrzuca, chociażby ostatni, tam piszą normalni ludzie a nie jakieś gimby. Ale co mam tłumaczyć skoro każdy ma swoje upodobania, na szczęście niech tak zostanie. Ode mnie tyle i ciach bajera z tym tematem z mojej strony. Pozdrawiam. |