Prezent od firmy Business Up. Darmowa konsultacja biznesowa! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Prezent od firmy Business Up. Darmowa konsultacja biznesowa! (/Temat-Prezent-od-firmy-Business-Up-Darmowa-konsultacja-biznesowa-103745) |
Prezent od firmy Business Up. Darmowa konsultacja biznesowa! - VladKlinkoff - 15-12-2014 12:55 Witam Państwo! Mam na imię Vladyslav, jestem dyrektorem firmy "Business Up - konsultacja i reklama" (firma Amerykańska, dlatego przepraszam za mój język polski). Chciałbym powiedzieć że Państwo otrzymaliście prezent od naszej firmy: jednorazowa konsultacja biznesowa za darmo! Myślę że razem my zmożemy zrobić z waszej firmy giganta i wzlecieć! Są tylko 100 darmowych konsultacji!!!
Z pomocą tej konsultacji firma może otrzymać od nas poradę biznesową, jeżeli u was są jakieś problem albo firma znajduje się na jednym poziomie, albo chcecie znaleźć odpowiedź na pytanie "jak więcej zarabiać?" albo „gzie znaleźć klientów?” to ta oferta dla was. Ta konsultacja jest ZA DARMO! Żeby otrzymać swój prezent, proszę napisać maila na adres: [email protected] Proszę zaznaczyć nazwę firmy, stronę internetową, pytanie albo problem. Dziękuję za uwagę! Z poważaniem, Vladyslav Klynkov, Business Up - konsultacja i reklama. Prezent od firmy Business Up. Darmowa konsultacja biznesowa! - surfer0700 - 02-01-2015 06:08 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |