Sprzedam rozbudowany skrypt Landing Page! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Sprzedam rozbudowany skrypt Landing Page! (/Temat-Sprzedam-rozbudowany-skrypt-Landing-Page-103666) |
Sprzedam rozbudowany skrypt Landing Page! - Foxenpl - 14-12-2014 13:49 1.Nazwa przedmiotu : Rozbudowany i bardzo unikalny skrypt LandingPage 2.Opis przedmiotu : Bardzo rozbudowany skrypt Landing Page. Oryginalny i jedyny taki skrypt, który cechuje się wysoką konwersją i tym, że potrafi zbierać maile odwiedzających (maile zapisywane są do pliku csv, więc można je wykorzystać). Można zarabiać na SubSMS, PPA i na PPI! Konwersja subsms: Klik. 3.Zdjęcia : Po kontakcie 4.Kontakt : Pw 5.Cena : 340zł (tylko 10 kopii, bo skrypt jest naprawdę unikalny), pierwsza osoba dostanie o 40zł taniej! 6.Sposób zapłaty za przedmiot : PayPal/Przelew RE: Sprzedam rozbudowany skrypt Landing Page! - Foxenpl - 14-12-2014 17:41 Ref RE: Sprzedam rozbudowany skrypt Landing Page! - daniel42na - 14-12-2014 17:53 Odświeżamy max. raz na tydzień a nie co kilka minut, więc warnik. Podlinkuj jakieś demko, mile widziane z dostępem do panelu... o ile taki jest, ale w tej cenie powinien. RE: Sprzedam rozbudowany skrypt Landing Page! - Foxenpl - 14-12-2014 17:56 (14-12-2014 17:53)daniel42na napisał(a): Odświeżamy max. raz na tydzień a nie co kilka minut, więc warnik. Sorry, za te f5, nie czytałem regulaminu - z góry się przyznaje. Skrypt nie ma Panelu Admina, wszystko można edytować w plikach i nie jest to trudne, tymbardziej, że oferuję swoją pomoc. RE: Sprzedam rozbudowany skrypt Landing Page! - lutzen - 14-12-2014 18:00 Widzę, że chcesz mieć problemy. Mój landing który sprzedałem Ci znacznie taniej nie jest do dalszej odsprzedaży. Masz godzinę - bo za tyle będę w domu, mam nadzieje ze wykorzystasz ja rozsądnie. Wysłane z mojego MI 3W RE: Sprzedam rozbudowany skrypt Landing Page! - daniel42na - 14-12-2014 18:18 Warn +50%, kolejny pomysł sprzedaży gówna na tym forum = permban i wyjazd. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |