Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Pytanie o sh.st - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Pytanie o sh.st (/Temat-Pytanie-o-sh-st-103645)

Pytanie o sh.st - bartekww - 14-12-2014 10:54

Witam. Spamuje linkami po komunikatorach. Wszystkie są skrócone przez shorte.st. Nie dostanę bana za to że nie ma referrera w nagłówku? Tzn tak jakby adres był wpisywany w pole adresu przeglądarki a nie klikany skądś. Słyszałem że dużo ludzi dostało bany więc wolę się upewnić.

RE: Pytanie o sh.st - MilanFan - 14-12-2014 12:43

Niby skąd to słyszałeś? Big Grin

RE: Pytanie o sh.st - bartekww - 14-12-2014 15:06

A shorte.st zalicza bez skip ad?

RE: Pytanie o sh.st - bykonrado - 14-12-2014 15:17

Coś tam zaliczy, ale jak będzie dużo bez kliknięć Skip Ad to pewny BAN!!
Na początku można było, lecz teraz już nie. Banik po kliku godzinach zapewniony ;x

RE: Pytanie o sh.st - venzer - 23-12-2014 21:58

(14-12-2014 15:17)bykonrado napisał(a):  Coś tam zaliczy, ale jak będzie dużo bez kliknięć Skip Ad to pewny BAN!!
Na początku można było, lecz teraz już nie. Banik po kliku godzinach zapewniony ;x

To przecież jasne że ludzie zaczną prędzej czy później to wykorzystywać że nie trzeba klikać. Poza tym stawki za wyświetlenie strony po wejściu w link były bardzo mizerne. Nikt nie wspomniał że właśnie dlatego shorte teraz wprowadziło kod capta ponieważ zauważyli że ruch jest sztuczny.

RE: Pytanie o sh.st - Kickster - 24-12-2014 05:47

Capta zdarza sie moze z raz ba 10k wejsc

RE: Pytanie o sh.st - AnnaKa - 27-12-2014 02:37

@Up bez przesady Smile malo zarabiam na.shorte ale wiem ze captcha mam minimum co 50 wejsc chociazby na fp mi pisza w komentarzach o tym. A mam 1k dopiero z fp klikniec.

Refa nie radze ukrywac. Lepiej dodaj na fb lub zrob strone i ja wysylaj do ludzi.

RE: Pytanie o sh.st - MilanFan - 27-12-2014 10:19

U mnie, podobnie jak u Kickstera, captcha wyświetla się bardzo rzadko, a i na FP nikt o niej nie pisze.

RE: Pytanie o sh.st - AnnaKa - 27-12-2014 12:55

Bardzo dziwne, możliwe że u mnie są ciągle Ci sami ludzi i ze względu na ich ip raz na 24h pojawia się u nich captcha.
Aczkolwiek chyba najlepszy serwis do zarabiania na skracaniu chociaż brakuje im możliwości kupna reklam chociażby do gier Smile

RE: Pytanie o sh.st - mysc - 27-12-2014 19:13

Potwierdzam, captcha wyskakuje bardzo rzadko. Nigdy się u siebie na FP nie spotkałem z jakimś komentarzem o niej ;p