Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Dziennik pracy - Wszystkiego po trochu - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Dziennik pracy - Wszystkiego po trochu (/Temat-Dziennik-pracy-Wszystkiego-po-trochu-103643)

Strony: 1 2

Dziennik pracy - Wszystkiego po trochu - Varnity - 14-12-2014 10:04

Witam Wszystkich,

postanowiłem założyć nowy dziennik pracy głównie dla siebie żeby śledzić swoje poczynania w zarabianiu, i mieć motywację do działania, mam nadzieję że mi w tym pomożecie Wink
Na czym teraz zarabiam? Głównie jest to HotCash, parę stówek już z niego wypłaciłem ale miałem teraz sporo przerwy z przyczyn rodzinnych.

Również zarabiam na Eforsa, sporadycznie wpadnie jakiś tam lead, zarobione kilka stówek. Ale skupiam się bardziej na HotCash.

Wczorajszy zarobek: 9,5 zł / 300 zł Poświęciłem 5 minut. Na razie taki cel, i zamierzam go zrealizować do końca następnego tygodnia, jak się uda podniosę poprzeczkę Wink

Na co zbieram? Na jakieś auto bo niedługo zbliża się osiemnastka a już nie mam ochoty tłuc się busami. No i wiadomo jakieś bieżące wydatki Smile

Dziennik będę aktualizował codziennie jeśli będę mieć czas.

RE: Dziennik pracy - Głównie Premium SMS - komorxd - 14-12-2014 10:17

No to powodzenia, spam czy własny sposób ?

RE: Dziennik pracy - Głównie Premium SMS - Varnity - 14-12-2014 10:21

Własny sposób, mam nadzieję że będzie dobra skuteczność. Jak znajdę więcej czasu pomyślę nad Fanpage.

RE: Dziennik pracy - Głównie Premium SMS - Varnity - 14-12-2014 21:09

Dzisiejszy dzień przyniósł takie efekty:

[Obrazek: 64310953597613796209.jpg]
Zarobione: 66,50zł / 200 zł

RE: Dziennik pracy - Premium SMS - Nupek369 - 14-12-2014 23:27

Fajna dniówka, gratki. Będę zaglądał. Wink

RE: Dziennik pracy - Premium SMS - Varnity - 15-12-2014 07:07

Cel to utrzymać stałą co najmniej 2 leady na dzień i będę zadowolony przez jakiś czas, przychodzę ze szkoły i zabieram się do roboty.

RE: Dziennik pracy - Premium SMS - Rilekt - 15-12-2014 07:25

Na premium sms nigdy nie zdabedziesz stalych zarobkow..

RE: Dziennik pracy - Premium SMS - Varnity - 15-12-2014 18:48

Dzisiaj miałem niezbyt dużo czasu żeby osiągnąć satysfakcjonującą mnie kwotę, ale lepsze to niż nic.

Eforsa: 12,50 zł

HotCash: 9,50 zł

Zarobione: 88,50 zł / 300zł

Przerabiam niszę więc spadek w zarobkach będzie zauważalny przez około 2-3 dni. Mam tylko nadzieję że wszystko przebiegnie po mojej myśli, i będzie zauważalny wzrost wyświetleń, no i też leadów.

RE: Dziennik pracy - Zarabiamy hajsy - Varnity - 19-12-2014 19:50

Witam po krótkiej przerwie !

Ogółem zarobione 197 zł nie miałem zbyt wiele czasu szczerze mówiąc, coś tam wpadło z autopilota. Dowiedziałem się że zostają wprowadzone pewne zmiany na Subskrypcjach SMS, więc nie wiem ile będę działał jeszcze na Eforsie.

Na HotCash zaprzestaje działania, pozostaje na Eforsie Wink

To co wypłaciłem z HotCash zamierzam zainwestować w hosting razem z domeną, i zacząć działać na CPA. Jeśli się nie powiedzie to spróbuję znowu PPA. Teraz czekają mnie same inwestycje ale mam nadzieję że ciężka praca się opłaci.

W przyszłości dobrą opcją byłoby założyć własną stronę - mam kilka pomysłów, ale niestety nie posiadam wystarczająco dużo środków finansowych na pozycjonowanie i reklamy.

Co do Eforsy: Jedna nisza jeszcze się trzyma póki co, przed chwilą zmieniłem stawkę na 7,5 ponieważ przybywa wejść, wcześniej była to stawka 2,50. Wszystko z autopilota:
[Obrazek: 93440395037621876552.jpg]

Nie wypłacam na razie, sporo jeszcze wpada z odnowień Wink

Zarobione dziś: 17,50

EDIT: 32,50 zł Jednak zmiana stawki na 7,5 była dobrym wyborem Smile

Do usłyszenia !

RE: Dziennik pracy - Wszystkiego po trochu - Varnity - 20-12-2014 23:51

Dzisiaj ogarniałem bloga pod PPA, wrzuciłem kilka postów, niedługo zajmę się pozycjonowaniem i poczekam na efekty. Zainwestowane oczywiście w domenę oraz hosting, planuje też inwestycje w pozycjonowanie.

W między czasie zarobione dziś z autopilota na Eforsie:
[Obrazek: 11021684625761887407.jpg]

Zarobione dziś: 30 zł

Od założenia dziennika zarobione 227 zł

Już nie mogę doczekać się poniedziałku Smile