![]() |
Szukam SPAM BOTa do ASK.FM - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Szukam SPAM BOTa do ASK.FM (/Temat-Szukam-SPAM-BOTa-do-ASK-FM-103603) |
Szukam SPAM BOTa do ASK.FM - rzyciowe - 13-12-2014 17:36 Witam. Poszukuję spambota do ASK.FM. Ściągałem już by ptr (nie mam premium na deatch by captcha), a po za tym bot wolno spamuje ;/ Także więc jakby ktoś mógłby mi udostępnić w miarę szybkiego bota, mogę już sam wpisywać captche, byle był szybki. RE: Szukam SPAM BOTa do ASK.FM - TeYroXOfficial - 13-12-2014 20:32 Serio? nie chciało Ci sie przejżeć kilku stron w Dziale "Boty i Programy" ? Jak Ci bot by PTR wolno spamuje to włącz ich kilka. Tu masz następny : http://zarabiam.com/Temat-BOT-Darmowy-bot-ask-fm-96974 Istnieje takie coś jak opcja Szukaj, wykorzystaj następnym razem zanim założysz temat. Mnie osobiście bot PTR spamuje bardzo szybko, kup komputer ![]() RE: Szukam SPAM BOTa do ASK.FM - rzyciowe - 13-12-2014 21:34 (13-12-2014 20:32)TeYroXOfficial napisał(a): Serio? nie chciało Ci sie przejżeć kilku stron w Dziale "Boty i Programy" ?Dzięki za pomoc, ale w tym drugim wygasł link ;/ Przeszukałem wszystkich 8 podstron, a potem napisałem temat ![]() RE: Szukam SPAM BOTa do ASK.FM - create - 13-12-2014 21:57 Ja mam wykupiony bot do ask,fm zaplacilem za niego 20$ . Zapiuje w pliku txt najaktywniejszych uzytkownikow , nastepnie scrapuje ich znajomych a na koncu zadaje im wpisane przez Ciebie"pytanie" . Jesli bylbys zainteresowany pisz PW moze jakos ogarniemy wspolprace bo ja nie mam pomyslu jak to wykorzystac ![]() Pozdrawiam RE: Szukam SPAM BOTa do ASK.FM - rzyciowe - 14-12-2014 12:55 Można zamknąć, znalazłem odpowiednego. Szukam SPAM BOTa do ASK.FM - Hybrid1990 - 07-09-2019 11:55 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |