Zmiany-State/Province - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zmiany-State/Province (/Temat-Zmiany-State-Province-1036) |
Zmiany-State/Province - 19maku10 - 21-01-2010 10:27 Witam, jeśli dobrze zrozumialem w state/province trzeba wpisac kod z miast. Tak przynajmniej na lockerz pisze... Tutaj macie liste miast i ich oznaczenia. :] Czyli np jak ja mieszkam w Łodzi wpisuje LD Cytat:BP : Biała Podlaska RE: Zmiany-State/Province - Leopard - 21-01-2010 10:40 Według tego co ja się dowiedziałem z tego newsa to nie wpisujemy kodu miasta tylko państwa -> zwyczajnie PL . RE: Zmiany-State/Province - Admin - 21-01-2010 15:21 racja wpisujemy zwyczajne "pl" Zmiany-State/Province - Killer - 11-03-2011 00:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |