polishfaucet.com - nowy polski faucet - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: polishfaucet.com - nowy polski faucet (/Temat-polishfaucet-com-nowy-polski-faucet-103567) |
polishfaucet.com - nowy polski faucet - Similquak - 13-12-2014 01:52 Stworzyłem nowy faucet - polishfaucet.com. Wypłaty na faucetbox, bo miałem problemy z microwallet i musiałem migrować. Zaczynamy od 200 satoshi co godzinę. Wszystkie zarobki z reklam będę reinwestował w kranik, dlatego będę wdzięczny za wyłączenie adblockera i czasami kliknięcie RE: polishfaucet.com - nowy polski faucet - xardas1020 - 13-12-2014 12:32 z opcją 200 sat co godzinę na tłumy nie licz jak chce się mieć ludzi na początek trzeba więcej wyłożyć z własnych i przyciągnąć ludzi sensownymi stawkami i odstępami między grami a 200 co godzinę nie należy do sensownych stawek i odstępów RE: polishfaucet.com - nowy polski faucet - Krakersik - 13-12-2014 12:34 Jak będziesz wszystkie reinwestował to taki charytatywny będzie kranik Ale z miłą chęcią czasem wejdę i kliknę RE: polishfaucet.com - nowy polski faucet - Similquak - 13-12-2014 20:11 Zwiększyłem liczbę satoshi do 500 co godzinę RE: polishfaucet.com - nowy polski faucet - Shadow271 - 27-12-2014 12:35 200 satoshi (10%) 100 satoshi (15%) 50 satoshi (75%) 50 satoshi na godzinę to jest nic RE: polishfaucet.com - nowy polski faucet - Similquak - 27-12-2014 12:38 sorry jeśli ludzie nie chcą klikać w reklamy to nie będę z własnej kieszeni dokładał RE: polishfaucet.com - nowy polski faucet - Krakersik - 27-12-2014 13:52 Omg chlopie co ty ludziom łaske tym kranikiem robisz? To Ty zarabiasz i nie licz ze ludzie beda Ci wpływy z reklam nabijać. Jak nie zarabiasz profitów to zwijaj interes i dobranoc RE: polishfaucet.com - nowy polski faucet - Similquak - 27-12-2014 15:24 Krakersik przeczytaj jeszcze raz co napisałeś. Na czym mam zarabiać? Tych mikrogroszy z reklam nawet nie mogę przesłać na faucetbox bo jest ich za mała ilość. W pierwszym poście napisałem, że zyski z reklam reinwestuje. Jak każdy będzie miał takie podejście jak ty to wszystkie kraniki upadną. Ja jeśli korzystam z jakiegoś kranika to z grzeczności kliknę w reklamę co jakiś czas żeby właściciel miał co wpłacić. I o to chodzi. Cytat:Jak nie zarabiasz profitów to zwijaj interes i dobranocakurat kranik zrobiłem dla ludzi, pieniądze zarabiam na czym innym. Cytat:Omg chlopie co ty ludziom łaske tym kranikiem robisz?nie, nie robię łaski. Ile ludzie chcą, tyle mogą z kranika wyciągnąć. Barter. Pijawek nie potrzebuję polishfaucet.com - nowy polski faucet - Hybrid1990 - 02-12-2018 13:29 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |