Jak zarabiać? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jak zarabiać? (/Temat-Jak-zarabiac-103537) |
Jak zarabiać? - ebonkyz - 12-12-2014 20:24 Witam! Około miesiąc temu zacząłem zarabiać przez internet. W tydzień udało mi się zarobić na hotcash.pl około 130zł, potem zyski z dnia na dzień spadały. Zarabiałem głównie na facebooku. Miałem napisanego virala (udostępnia post z grupy), landingpage pod KSW, landingpage pod doładowania do telefonu etc. lecz i tak nic nie udało mi się zarobić. Dzisiaj wpadł jeden lead na 29 odwiedzin na eforsie. Próbowałem wszystkiego, lecz moje starania nie dawaja już ŻADNYCH zysków, a do tego dostałem bana na główne konto na Facebooku - zarabiałem głównie na spamie. Możecie dać mi jakieś porady? Dobrze znam HTML/CSS - mogę pisać strony pod puste oferty z np. eforsy/firesub. Jeśli czyta to jakiś mentor to proszę o kontakt PW RE: Jak zarabiać? - Szrejter - 12-12-2014 20:29 Kolejny temat, ktory jest smieszny... Forum o zarqbianiu a temat jak zarobic... Czy wy sie kiedys nauczycie tego,ze aby cos zarabiac trzrba poswiecic czas na przejrzenie, przeczytanie forum ... Najlepiej byc leniem i napisac temat bo pewnie liczysz, ze ktos do cb napisze i poda ci jeszcze na tacy nisze a najlepiej zacznir zarabiac dla cb... Co do tematu to na spamie da sie zarobic jeszcze owszem, ale na to trzeba miec pomysl i nie konieczne jest spamowanie w 100 grupach bo ktos z pomyslem pusci to na 10 grup i osiagnie wynik kilkukrotnie lepszy od cb. Ps. Sorry za bledy, literowki etc. , ale pisze mobilnie RE: Jak zarabiać? - ebonkyz - 12-12-2014 21:28 @Szrejter całe forum przeczytałem w jedną noc XD ale większość tematów ogranicza się do spamu na fb :/ Nie podkreśliłem, ale zarabiałem też bez facebooka |