Extreme Intensity x2 Giveaway - Gaming Tribe - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Extreme Intensity x2 Giveaway - Gaming Tribe (/Temat-Extreme-Intensity-x2-Giveaway-Gaming-Tribe-103487) |
Extreme Intensity x2 Giveaway - Gaming Tribe - 19Szumi10 - 11-12-2014 22:05 Extreme Intensity x2 Giveaway lub Mój reflink Z góry dzięki za rejestrację z reflinku. Cytat:The Giveaway starts on Thursday, December 11, 2014 at 2:00PM Central and ends Tuesday, February 10, 2015 at 1:00PM Central (the "Entry Period".) Co trzeba zrobić, aby wziąć udział w losowaniu? Wchodzimy na stronę z jednego z podanych wyżej linków. Lajkujemy wszystkie strony na Gaming Tribe. Po wszystkim powinno to wyglądać tak: Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) Następnie czytamy regulamin i przechodzimy dalej. Aby zgłosić chęć udziału w losowaniu nagród klikamy duży czerwony przycisk Gaming Tribe. Jeśli wszystko zrobimy poprawnie, dostaniemy na maila potwierdzenie swojego zgłoszenia. Teraz pozostaje już tylko trzymać kciuki i liczyć na szczęście w losowaniu. Powodzenia . Specyfikacja sprzętu, który można wygrać Jeszcze raz - Z góry dzięki za rejestrację z reflinka - jak ktoś wygra główną nagrodę z mojego linku to dzięki niemu wygram i ja . |