Nowysposób na Z-list - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Nowysposób na Z-list (/Temat-Nowysposob-na-Z-list-10344) |
Nowysposób na Z-list - Jose - 15-07-2010 19:51 Witam. Szukając sposobów na nabicie statusu z-listera przyszedł mi do głowy taki pomysł: Na śledziku na portalu nasza-klasa.pl dajemy filmik promujący lockerz wraz z dopiskiem ,że wyślemy zaproszenie. (na youtube.pl jest masa filmików promujących lockerz) Tak, że do dzieła. RE: Nowysposób na Z-list - kreatywny - 15-07-2010 19:56 To nowy sposób? haha wątpie .. poza tym kto w dzisiejszych czasach potrzebuje z listera ? nawet jeśli ktoś potrzebuje to są inne sposoby niż nk RE: Nowysposób na Z-list - cezar_baron - 15-07-2010 20:20 czy ja wiem czy to jakiś nowy sposób :/ Nie wypali, ale próbuj RE: Nowysposób na Z-list - Xkoniak - 15-07-2010 20:27 Nk = potęga (haha) I niby to nowy sposób na z-list'a ? haha Mnóstwo filmików na youtube jest o zaproszeniach na lockerz ;- ) RE: Nowysposób na Z-list - sherif - 15-07-2010 22:19 sledzik na nk dobry pomysl i na pewno nowy bez komentarza . . . haha |