Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Na czym warto się skupić? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282)
+--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286)
+--- Wątek: Na czym warto się skupić? (/Temat-Na-czym-warto-sie-skupic-103369)

Na czym warto się skupić? - AnnaKa - 10-12-2014 00:06

Witam

Piszcie tu co warto reklamować i na czym warto się skupić.

Ja ostatnimi czasy mogę polecić :
-Hacki do gier (Blog A'la PPA ale własny layout)
-Filmy Premiery (USA ruch bardzo dobra konwersja)
-Metody odchudzające (Canada, USA)
-XXX (Cały Świat - blog z gatewayem lub geotargetingiem)
-Fake strony np. (instagram followers - zablokowane gatewayem)

Mam nadzieję że Wam to pomoże a temat z czasem się rozwinie i też zaczniecie pisać na czym warto się skupić Smile

RE: Na czym warto się skupić? - tymbanan - 10-12-2014 09:51

Sam dzisiaj już zaczynam z "Filmy Premiery (USA ruch bardzo dobra konwersja)", ogólnie dopiero zaczynam w CPA i czy blogger nadaje się do promowania tej niszy? oczywiście mam zamiar też reklamować się na YT - podając link do bloga właśnie.
Coś słabo na tym forum rozwinięty jest temat CPA, a szkoda. Dzięki za wszelką pomoc i życzę wysokich zarobków!

RE: Na czym warto się skupić? - AnnaKa - 10-12-2014 12:00

Jeśli chcesz już koniecznie na blogu to promować to zrób wordpress z jakąś fajną domeną.
Blogger nie jest złym rozwiązaniem ale na 100% obniży Ci konwersje lub ilość wejść.

RE: Na czym warto się skupić? - GroszDoGrosza - 10-12-2014 16:03

Blogger odchodzi do lamusa. Polecam Wordpressa, o wiele więcej możliwości, wiele szablonów, wtyczek oraz bardzo dobre przystosowanie pod promocje w wyszukiwarkach oraz social media.

RE: Na czym warto się skupić? - AnnaKa - 10-12-2014 22:37

Dokładnie jak blogi tematyczne to wordpress.

Dodam od siebie że ostatnio jest popyt na stronki związane z Gwiazdami Hollywood.