![]() |
Czy te Air Maxy są oryginalne? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Czy te Air Maxy są oryginalne? (/Temat-Czy-te-Air-Maxy-sa-oryginalne-103267) |
Czy te Air Maxy są oryginalne? - tollusiek - 08-12-2014 15:14 Witam. Moja siostra nosi się z zamiarem kupna Air Maxów. Znalazła takie: http://allegro.pl/24h-pl-nike-air-max-90-hyp-600-solar-red-39-i4819916304.html Mi samemu ciężko stwierdzić, czy to są podróby, czy też oryginalne, może Wam przyjdzie łatwiej to stwierdzić. No i korzystając z okazji - macie jakieś ciekawe strony, gdzie można kupić właśnie takie buty w przystępnej cenie? Jeśli chodzi o siostrę, to jest w stanie wydać ~400 złotych maksymalnie, ale to muszą się jej bardzo spodobać ![]() Pozdrawiam! RE: Czy te Air Maxy są oryginalne? - Kede - 08-12-2014 19:08 Tego nie powie Ci nikt ; ) RE: Czy te Air Maxy są oryginalne? - jaaanek1 - 08-12-2014 19:30 Nie jestem pewny w 100% ale ja nie ryzykowałbym z kupnem na allegro. Zdjęcia butów zapewne nie są jego dlatego ciężko określić czy sprzedaje fejki czy nie. Gdyby istniało grono to szybko byś miał odpowiedź ![]() ![]() RE: Czy te Air Maxy są oryginalne? - czamarek - 08-12-2014 20:05 nawet w sklepie firmowym mozesz kupić podróbę, chęć dużego zysku kusi, dobra podróbka to koszt ok 100zł, a 400% przebitki robi swoje. zobacz jak dużo ludzi kupuje podróby, http://telchina.pl/air-max-90-czy-ktos-kupowal-t2551.html a na ali widac polaków co po kilkadziesiąt par juz kupili, racej nie dla siebie. RE: Czy te Air Maxy są oryginalne? - patulsky1337 - 09-12-2014 00:49 (08-12-2014 20:05)czamarek napisał(a): a na ali widac polaków co po kilkadziesiąt par juz kupili, racej nie dla siebie. Pozdrawiam ![]() @topic: Co do oryginalności butów polecam, jest dość dużo do czytania: http://lmgtfy.com/?q=nike+jak+sprawdzic+oryginalnosc A po drugie to jakoś tak ogólnie nie polecam kupować butów przez allegro... chodź sam kupiłem i było w porządku. Jednak lepiej przymierzyć i ewentualnie kupić w firmowym sklepie. Po trzecie... podróbki butów nie zawsze są złe. Czasem bywają nawet lepsze od oryginałów patrząc pod kątem wykonania. Dodatkowo prawo polskie pozwala na posiadanie nieoryginalnych produktów ( nie mylić ze sprzedażą- ta jest zakazana). RE: Czy te Air Maxy są oryginalne? - marcel_kk - 09-12-2014 05:08 Masz na forum przydatny temat: http://zarabiam.com/Temat-Gdzie-kupujecie-buty-85231 RE: Czy te Air Maxy są oryginalne? - MilanFan - 09-12-2014 17:00 Polecam kupić na nike.com. Nie trzeba się martwić o ich oryginalność. ![]() RE: Czy te Air Maxy są oryginalne? - tollusiek - 09-12-2014 21:49 (08-12-2014 19:08)Kede napisał(a): Tego nie powie Ci nikt ; )Wow, dzięki stary za tak wyczerpującą odpowiedź! +1 do Twojej liczby postów, nieźle ![]() (08-12-2014 19:30)jaaanek1 napisał(a): Nie jestem pewny w 100% ale ja nie ryzykowałbym z kupnem na allegro. Zdjęcia butów zapewne nie są jego dlatego ciężko określić czy sprzedaje fejki czy nie. Gdyby istniało grono to szybko byś miał odpowiedźNie rozglądałaby się moja siostra na Allegro, gdyby nie to, że w Rzeszowie bardzo słabo jest, jeśli chodzi o kupno Airmaxów. Z pewnością wybór jest niewielki. Obie strony, które podałeś wydają się być w porządku, jednakże dla jej rozmiaru raczej żaden z dostępnych nie przypasuje. (08-12-2014 20:05)czamarek napisał(a): nawet w sklepie firmowym mozesz kupić podróbę, chęć dużego zysku kusi, dobra podróbka to koszt ok 100zł, a 400% przebitki robi swoje.Dzięki za stronę, poczytałem parę stron i bardzo ciekawe rzeczy tam piszą. Ale takie "chińskie Allegro" raczej odpada. (09-12-2014 00:49)patulsky1337 napisał(a):Do czytania jest dużo, ale jednak jak człowiek się przymierza do kupna, to ciężko jakoś te konkretne buty "przyłożyć" do szablonu, który mówi o oryginalności butów. Jednak Internet to bardzo trudna sprawa i bardzo ryzykowna, jeśli chodzi o kupno. Sam też kupiłem Airmaxy na Allegro, używane, ale w bardzo dobrym stanie i jedynie za 150 złotych. I raczej oryginalne, także akurat można powiedzieć, że Tobie i mnie się poszczęściło. I rzecz jasna oczywiście, że lepiej przymierzyć je i kupić w firmowym sklepie, ale takich w Rzeszowie (choć miasto niemałe) takich sklepów jest jak na lekarstwo a wybór jest zbyt prosty. A co do podróbek to fakt, mogą być lepsze, ale również może być i na odwrót. Moja siostra jednak woli mieć pewność, że zapłaciła dosyć sporo (dla mnie buty za 300+ są ceną z kosmosu, ale pewnie dlatego, że jeszcze nie zarabiam bo chodzę do szkoły) i buty są oryginalne.(08-12-2014 20:05)czamarek napisał(a): a na ali widac polaków co po kilkadziesiąt par juz kupili, racej nie dla siebie. (09-12-2014 05:08)marcel_kk napisał(a): Masz na forum przydatny temat:Dzięki, z pewnością przejrzę. (09-12-2014 17:00)MilanFan napisał(a): Polecam kupić na nike.com. Nie trzeba się martwić o ich oryginalność.O oryginalność martwić się nie trzeba, gorzej o swój stan konta ![]() RE: Czy te Air Maxy są oryginalne? - tollusiek - 13-12-2014 12:33 Okej, dzięki za odpowiedzi. Proszę administratora o zamknięcie tematu ![]() Pozdrawiam! |