seel eforsa nad leadmore - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: seel eforsa nad leadmore (/Temat-seel-eforsa-nad-leadmore-103186) |
seel eforsa nad leadmore - Kaspirek - 07-12-2014 03:19 1.Nazwa przedmiotu : Leadmore.pl and eforsa.pl 2.Opis przedmiotu : sprzedam te 2 konta .. na jednym 24zł a na drugim 35zł z samych odnowien co tydzien jakies jałopki nie stopują subskrybcji . tamte 24zł też była subskrybcja dzisiaj zarobiona . nie wiem czy odnowi sie czy nie . proste.... Ps. napisze ze odnowienia z eforsy są od MŚ siatkówki już nie raz z odnowień wypłacałem 60zł . DO NEGOCJACJI już nie działam na eforsie . no i mam jednego poleconego jakby co Moge dodać konto firesub 0.50gr 4.Kontakt : [email protected] gg 2813259 lub prv 5.Cena : 50zł . zyskujesz 9zł plus odnowienia... proste 6.Sposób zapłaty za przedmiot : paypal, skrill, bank Mam dość subów seel eforsa nad leadmore - surfer0700 - 08-01-2015 12:40 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |