Czu subsms pobiera opłatę jednorazowo czy cyklicznie ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Czu subsms pobiera opłatę jednorazowo czy cyklicznie ? (/Temat-Czu-subsms-pobiera-oplate-jednorazowo-czy-cyklicznie-103165) |
Czu subsms pobiera opłatę jednorazowo czy cyklicznie ? - tosmos - 06-12-2014 18:01 Witam, szukam po tym forum i szukam ale znaleźć nie mogę. Pytanie takie jak w temacie. Czy jeśli ktoś wyśle sms to pobiera mu to opłatę jednorazowo czy cyklicznie ? Pytam, gdyż chcę zacząć ale nie wiem czy sumienie mi na to pozwoli. RE: Czu subsms pobiera opłatę jednorazowo czy cyklicznie ? - daniel42na - 06-12-2014 18:02 cyklicznie, koszty są opisane w stopce każdego programu Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |