Sposób na którym ja zarabiam 250$/3 dni w internecie. [sprzedam tanio] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Sposób na którym ja zarabiam 250$/3 dni w internecie. [sprzedam tanio] (/Temat-Sposob-na-ktorym-ja-zarabiam-250-3-dni-w-internecie-sprzedam-tanio-103146) |
Sposób na którym ja zarabiam 250$/3 dni w internecie. [sprzedam tanio] - VladKlinkoff - 06-12-2014 13:28 Dzień dobry, użytkowniki Zarabiam.com! Na czym polega ten sposób: będziemy zarabiać na serwisie który robi krótki linki, ale z pomocą programy która nie dostępna dla normalnych ludzi. Ja dam wam ten program, stronę i dokładnie powiem jak i co robić, nawet ze zdjęciami ! Żeby wszyscy zrozumieli. Chciałbym powiedzieć dlaczego ten sposób jest płatny: Bo lud którzy nie dają pieniądze - nie cenią ten darmowy material. A ja chcę, żeby Państwo zarobili! To jest bardzo ważne dla mnie. Zdjęcia materiału: [attachment=2895] ______________________________________________ [attachment=2896] ______________________________________________ [attachment=2897] ______________________________________________ Ja zarabiam w ten sposób 250 dolarów w 3 dni, Państwo może więcej, bo wszystko zależy od Pana/Pani. Zdjęcie z zarobkami: [attachment=2898] _____________________________________________ Cena: 220 złotych. (Dla pierwszych są rabaty do 50%!). Dziękuję za uwagę! Kto chce kupić i zarabiać jak ja proszę napisać mi w PW, albo na ten mail: [email protected] RE: Sposób na którym ja zarabiam 250$/3 dni w internecie. [sprzedam tanio] - daniel42na - 07-12-2014 20:26 220 zł za "sposób" na generowanie trafficu botem typu jingling... nie żartuj. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |