![]() |
Przestrzegam przed bezpłatnym okresem próbnym PS+ - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Pokój Gracza (/Forum-Pokoj-Gracza-108) +---- Dział: PlayStation (/Forum-PlayStation-141) +---- Wątek: Przestrzegam przed bezpłatnym okresem próbnym PS+ (/Temat-Przestrzegam-przed-bezplatnym-okresem-probnym-PS-103134) |
Przestrzegam przed bezpłatnym okresem próbnym PS+ - domin_dz - 06-12-2014 10:33 Aby otrzymać bezpłatne 14 dni abonamentu PS+, należy podpisać kartę kredytową/debetową. Podpisując kartę zamawiamy subskrypcje - jest to wyszczególnione tylko w regulaminie (podobnie jak w subskrypcjach sms), co miesiąc będzie abonament przedłużany bez pytania nas o zgodę, opcję można dopiero wyłączyć w ustawieniach konta. Już chyba wiem jakie będą następne programy partnerskie po subskrypcjach sms ;D RE: Przestrzegam przed bezpłatnym okresem próbnym PS+ - damianus627 - 06-12-2014 11:12 Ja aktywuje te próbne subskrypcje i nigdy mi pieniędzy nie pobrało z karty. Jak ktoś umie czytać to wyłączy po aktywacji automatyczne odnowienie. RE: Przestrzegam przed bezpłatnym okresem próbnym PS+ - domin_dz - 07-12-2014 01:31 No tak, tylko większość ludzi nie czyta regulaminów ![]() ![]() |