[Inwestowanie] DigAdz czyli starter pack dla małego inwestora. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: [Inwestowanie] DigAdz czyli starter pack dla małego inwestora. (/Temat-Inwestowanie-DigAdz-czyli-starter-pack-dla-malego-inwestora-103124) |
[Inwestowanie] DigAdz czyli starter pack dla małego inwestora. - patulsky1337 - 06-12-2014 00:15 Witam! Od dnia dzisiejszego będę prowadził mini-dziennik. Ma on posłużyć przetestowaniu serwisu DiAdz.com. Zacznę z małą symboliczną kwotą 30 zł, która pozwoli mi zakwalifikować się do grupy numer 3/11. Zapraszam! MÓJ CEL NA GRUDZIEŃ: 59,45$/100$ obrotu 10$. I I I I I I (aktualizacja raz na 24h) MÓJ CEL ZAROBKOWY: Średnia dniówka (zarobki ogólne codzienne) ~4,07$/30$. (aktualizacja raz na 24h) Po rejestracji z refa: http://digadz.com/FirstChoice Pomagam osobiście na GG (w profilu) lub PW. Jeśli jednak masz już konto a masz jakiś problem, też śmiało pytaj,pomogę. 5 grudnia 2014 piątek: - Pierwszy dzień, więc dzisiaj zarobków się nie spodziewam. - Zainwestowanie 10$ przy czym zwiększenie puli punktów do 15 tys. - Rutynowe czynności: DigPoints i DigBonus wyklikane. - Uzupełnienie profilu, zmiana awataru, założenie konta w EgoPay. - 0 dochodu z reklam Niestety, zacznie się dopiero od jutra. RE: Mini dziennik- Testuje DigAdz. - Dzonyy - 06-12-2014 10:44 Sam testuje tez DA wiec zobaczymy jak wyjdzie. RE: Mini dziennik- Testuje DigAdz. - patulsky1337 - 06-12-2014 21:21 6 grudnia 2014: - Rutynowe działania (pointsy, bonus adsy, bla bla bla) - Pierwsze płatne reklamy! Jestem bardzo zadowolony z powodu otrzymania reklam o łącznej wartości 4.08$. Jest to bardzo ładny wynik jak na pierwszy dzień. Dodatkowo nie było dużo reklam do klikania (wyklikałem tą kwotę w ok. 20 reklam) co jest dodatkowym plusem. Szczerze szlag by mnie trafił jakbym dostał np. 40 reklam po 0.1$ Zastanawiałem się czy za tą kwotę wykupić 4 kampanie czy upgrade i 1 kampanie. Wybrałem 2 opcję bo na niej chyba korzystniej wyjdę. - Zakupienie upgrade Hunter. - Zakupienie jednej kampanii reklamowej. - Stan punktów: 12 560 3/11 Dodatkowo do swoich celów dorzucam dostanie się do lepszej grupy ( aktualnie 3/11) do minimum 5/11. Jednak może to się zmienić, pożyjemy zobaczymy. RE: Mini dziennik- Testuje DigAdz. - patulsky1337 - 07-12-2014 19:36 7 grudnia 2014: - Rutynowe działania (pointsy, bonus adsy, bla bla bla) - Płatne reklamy! O łącznej wartości 5,81$! Wynik o wiele lepszy niż wczoraj i mam nadzieję, że z dnia na dzień będzie coraz lepiej i więcej - Pozyskanie pierwszego poleconego. Łi. - Zainwestowanie w 5 kampanii reklamoych. - Stan punktów: 13 793. RE: [Inwestowanie] DigAdz czyli starter pack dla małego inwestora. - patulsky1337 - 08-12-2014 21:07 8 grudnia 2014: - Zyski z reklam: Zaskoczył mnie dzisiejszy wynik. Pierwszy raz z bonusów otrzymałem więcej pieniędzy niż z głównego naliczenia. Wynosiły one kolejno: 3,74$ i 3,41$ co daje łączny wynik 7,15$ w jeden dzień! Zarobki z dnia na dzień coraz bardziej wzrastają, podoba mi się to - Tak samo jak wczoraj, inwestycja w kampanie reklamowe. Jak już wspominałem reinwestuje do czasu dostania się do lepszych grup. - Stan punktów: 16,694. Punkty rosną coraz szybciej i oby tak zostało Dodatkowe info: Dzisiaj wielu użytkowników miało problemy ze stroną, a niektórzy nawet otrzymali kilkaset reklam i punkty na minusie. Jednak ekipa DigAdz dość szybko rozprawiła się z tym problemem i już wszystko działa jak należy. Zauważyłem także, że strona chodzi ostatnio szybciej i stabilniej niż wcześniej. RE: [Inwestowanie] DigAdz czyli starter pack dla małego inwestora. - Dzonyy - 08-12-2014 21:09 Przekonało mnie to do inwestycji RE: [Inwestowanie] DigAdz czyli starter pack dla małego inwestora. - psk9 - 08-12-2014 21:12 @Dzonyy - inwestuj póki jest czas! @patulsky1337 - powodzenia, ale pamiętaj coraz mniejsze naliczenia są Ja miałem na 4 grupie $9 ostatnio, a teraz to samo miałem na 5 i 6 RE: [Inwestowanie] DigAdz czyli starter pack dla małego inwestora. - patulsky1337 - 08-12-2014 21:24 (08-12-2014 21:09)Dzonyy napisał(a): Przekonało mnie to do inwestycji Zapraszam, w razie czego zawsze możesz liczyć na moją pomoc. RE: [Inwestowanie] DigAdz czyli starter pack dla małego inwestora. - patulsky1337 - 10-12-2014 00:33 9 grudnia 2014: -Tradycyjnie pointsy i bonus adsy wyklikane. -Zyski z reklam: No dzisiaj niestety gorzej ale lepiej nie narzekać. Z bonusów uzbierane 2$ z naliczeń głównych 3$ co daje łączny zarobek 5$. Cała kwota jak zwykle reinwestowana. -Stan punktów: 20,409. Jutro dość ważny dzień dla tego dziennika. Jeśli pójdzie dobrze uderzam w grupę 4 co pozwoli mi w znacznym stopniu zwiększyć zarobki i przybliżyć mnie do celu jakim jak na razie jest 6 grupa. -Kolejny polecony! Dziękuje za zaufanie i korzystanie z mojej pomocy. Pozdrawiam! RE: [Inwestowanie] DigAdz czyli starter pack dla małego inwestora. - Sampel44 - 10-12-2014 20:41 patulsky1337, w której jesteś grupie? |