[EKIPA LFE] Wywiad nr.2 *Bolt* - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +---- Dział: Wywiady (/Forum-Wywiady-133) +---- Wątek: [EKIPA LFE] Wywiad nr.2 *Bolt* (/Temat-EKIPA-LFE-Wywiad-nr-2-Bolt-10302) Strony: 1 2 |
[EKIPA LFE] Wywiad nr.2 *Bolt* - Lubelak - 14-07-2010 20:07 Lubelak: Witam, Witam Bolt. Pierwsze podstawowe pytanie jak wpadłeś na forum? Bolt: Przez Google Lubelak: Dlaczego akurat nasze? Bolt: Wydawało mi się ,że jest tu zgrana ekipa i nie ma fali spamu co 2 temat. Lubelak: Teraz troszkę pytań o Lockerz Od kiedy jesteś na lockerz? Bolt: Od listopada Lubelak: Ile masz PTZ ? Bolt: 9200PTZ Lubelak: Wygrałeś coś ? Bolt: Grę na psp, skina i 25$ na paypala Lubelak: Czy bierzesz udział w innych serwisach z nagrodami ? Bolt: tak, thisbox Lubelak: Odnosisz tam sukcesy ? Bolt: Nie szczególnie. Na pierwszym restocku nie byłem a w tym nie udało mi się zgarnąć pendrive'a Lubelak: Teraz troszkę o forum Jak oceniasz pracę "Ekipy" naszego forum? Bolt: Ekipa daje z siebie 110% by było mniej spamu i praca na forum była przyjemniejsza Lubelak: Co chciałbyś zmienić na forum? Bolt: Nie wiem. Raczej nic. Wszystko jest według mnie ok Lubelak: Teraz coś o tobie Jakiej typ muzyki słuchasz? Lubelak: Bolt: Hip-Hop,Rap Lubelak: Jakie filmy lubisz ? Bolt: Komedie Lubelak: Może jakieś Pozdrowienia? Bolt: Jasne, pozdro dla całej ekipy i oczywiście reszty użytkowników forum RE: Wywiad nr.2 *Bolt* - Admin - 14-07-2010 23:48 dobry wywiad =)) RE: Wywiad nr.2 *Bolt* - rajmek126p - 14-07-2010 23:54 hehe dobry wywiad widać bolt za bardzo się nie rozpisywał RE: Wywiad nr.2 *Bolt* - Admin - 15-07-2010 00:14 zobaczymy co sam powiesz gdy nadejdzie Twoja chwila Lubelak wkrotce otrzyma odpowiednia range. RE: Wywiad nr.2 *Bolt* - Bolt - 15-07-2010 17:29 Po prostu przekazałem całość w formie "mini" i tyle RE: Wywiad nr.2 *Bolt* - Dominator - 15-07-2010 18:07 No, racja *Bolt* się nie rozpisywał. Świetny wywiad. Ty dziennikarzu jeden ty ... RE: Wywiad nr.2 *Bolt* - AndrzejPL - 15-07-2010 18:38 spoko wywiadzik :0 RE: Wywiad nr.2 *Bolt* - kreatywny - 15-07-2010 19:03 krótko i na temat .. o to chodzi udany wywiadzik ;p RE: Wywiad nr.2 *Bolt* - Parada - 15-07-2010 19:05 Fajny wywiad Tak mi się spodobał, że sam nabrałem ochotę podzielić się z tobą rożnymi informacjami, jeżeli byłbyś skłonny przeprowadzić ze mną wywiad RE: Wywiad nr.2 *Bolt* - Yanke$ - 15-07-2010 19:45 Przepraszam, że poprawiam, ale muszę. W końcu redaktora obowiązuje ortografia. Nieszczególnie together mistrzu Good wywiad, czekam na swoją kolej :] |