Zarbianie na grze w pokera bez ryzyka - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarbianie na grze w pokera bez ryzyka (/Temat-Zarbianie-na-grze-w-pokera-bez-ryzyka-102901) |
Zarbianie na grze w pokera bez ryzyka - teemteem - 02-12-2014 17:43 delete RE: Zarbianie na grze w pokera bez ryzyka - seba274 - 02-12-2014 17:52 Czy aby wypłacić trzeba dać skan dowodu? Czy wypłata jest tylko na konto bankowe czy jest opcja wypłaty na konto internetowe? RE: Zarbianie na grze w pokera bez ryzyka - teemteem - 02-12-2014 18:12 Zależy o który pokerrom pytasz. Ja w przypadku weryfikacji wysylam skan prawka jazdy. Czasem mogą poprosić o dokument potwierdzający adres zamieszkania. Są to firmy licencjonowane przez głównie europejskie komisje do spraw hazardu (LGA) więc spokojnie. Jest opcja wyplaty na konto bankowe jak i na ewallety. Najpopularniejsze w branży hazardowej to skrill i neteller z ktorych ja korzystam i polecam Free spins no deposit RE: Zarbianie na grze w pokera bez ryzyka - Rafiks1992 - 02-12-2014 22:45 ogolnie jak potrafi grac sie w pokera mozna sporo wyciagnac RE: Zarbianie na grze w pokera bez ryzyka - teemteem - 03-12-2014 10:51 doklanie, mozna freerolle to dobra droga do rozpoczecia przygody z pokerem i przy okazji jakis zarobek RE: Zarbianie na grze w pokera bez ryzyka - brac193 - 07-12-2014 13:20 zarejestrowałem się na 888poker i nie widzę freerolla do rejestracji nigdzie :/ RE: Zarbianie na grze w pokera bez ryzyka - teemteem - 07-12-2014 23:18 jest, sprawdzilem wlasnie, poszukaj dobrze, albo ustaw filtry w lobby RE: Zarbianie na grze w pokera bez ryzyka - Adrjan77 - 08-12-2014 10:24 granie/zarabianie na freerollach to czysta loteria, a nie matematyka, nie polecałbym grać w tego typu turniejach, ponieważ raz, że gra tam mnóstwo osób, w zdecydowanej większości "gracze" all in z 77, więc Twoja gra to masa szczęścia, gdzie mała pula rozdzielana jest na wielu wielu graczy. Już prędzej polecałbym szukać haseł do małych, prywatnych freerolli. Albo skorzystania z mojego wcześniejszego tematu http://zarabiam.com/Temat-Darmowe-kasa-na-pokera-88018 pozdro RE: Zarbianie na grze w pokera bez ryzyka - teemteem - 08-12-2014 12:25 niekoniecznie masz racje, oto moj ostatni wynik z freerolla z przed tygodnia poczatkowo nalezy grywac tylko najlepsze rece, i czekac az slabi gracze odpadna. Tylko ze zapomniales o najwazniejszym. Gotowka od pokerstrategy i BM oblozone sa sankcjami obrotu ktorych poczatkujacy gracz w 99% nie moze wykonac. A gotowka wygrana we freerolach od razu dostepna jest do wyplaty. Zarbianie na grze w pokera bez ryzyka - Hybrid1990 - 23-04-2019 14:25 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |