Jak mogę zmonetyzować swoj fanpage? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jak mogę zmonetyzować swoj fanpage? (/Temat-Jak-moge-zmonetyzowac-swoj-fanpage-102893) |
Jak mogę zmonetyzować swoj fanpage? - sirgonzalo7 - 02-12-2014 15:28 Cześć, mam fp 57k lików o dużym zasięgu i nie mam pomysłu jak mam ją zmonetyzować dotychczasz oferuje reklamy na swojej stronie, nie chce zaśmiecać sub,sms strony bo tylko się zmarnuje, tematyka humor. Jeżeli macie jakieś pomysły lub propozycję piszcie. RE: Jak mogę zmonetyzować swoj fanpage? - prayy - 02-12-2014 15:41 Może skracanie linków? Jakbyś skracał wartościowe linki to miałbyś duży zasięg + nie straciłbyś zaufania fanów.No i zawsze możesz wrzucać po 2-3 linki dajmy na to na posta, więc jakiś tam zysk byś miał przy takiej ilości fanów RE: Jak mogę zmonetyzować swoj fanpage? - sirgonzalo7 - 02-12-2014 15:58 Za dużo się ryzykuje ludzie zgłaszają to bezpodstawnie facebook to banda idiotów jeśli chodzi o przyjmowanie zgłoszeń. Jak mogę zmonetyzować swoj fanpage? - Artinesse - 21-01-2019 20:54 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |