![]() |
Zakladanie kont facebook - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Zakladanie kont facebook (/Temat-Zakladanie-kont-facebook-102867) |
Zakladanie kont facebook - Lexiw - 01-12-2014 21:02 Podczas zakladania konta na fejsie od razu po rejestracji wyskakuje mi weryfikacja telefoniczna. Zmienialem ip,czyscilem cookies i nadal nic. Zalozylem 5 kont i w kazdym weryfikacja. Jakie moga byc tego przyczyny? RE: Zakladanie kont facebook - joefdgod - 01-12-2014 23:09 W ten sposób musisz udowodnić facebookowi że jesteś prawdziwą osobą (Zabronione w regulaminie facebooka jest zakładanie fikcyjnych kont) Rada: Tutaj Znajdziesz linki do darmowych starterów nazamawiaj weryfikuj i po problemie ![]() RE: Zakladanie kont facebook - Lexiw - 02-12-2014 16:09 Zalozylem moze 3-4 konta i to 2 tygodnie temu. Nie zakladalem nic masowo. Wie ktos moze po jakim czasie takie cos przechodzi? RE: Zakladanie kont facebook - Lexiw - 07-12-2014 21:56 Zrobilem tydzien przerwy i nadal nic, nawet probowalem na innym internecie. Moze to byc ban na pc albo cos zwiazanego z nim? Dodam jeszcze, ze moj kolega zrobil jedno konto, tam do czegos potrzebowal i go poprosilem, zeby mi zrobil konto, to tez dostal to samo co ja. Ktos sie orientuje, moze facebook wprowadzil jakies zabezpieczenie na fejk konta? |