Współpraca - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Współpraca (/Temat-Wspolpraca-102851) |
Współpraca - srybus - 01-12-2014 18:50 Witam, od jakiegoś czasu poszukuję dobrej niszy związanej ogólnie z CPA. Wczoraj wpadłem na pewny temat znanego zagranicznego earnera, który sprzedaje swój pomysł związany z własną stronką i Google Adsense. Full wersję wycenił na 499$ czyli ponad 1500zł. Niestety nie stać mnie na samodzielne kupno tego poradnika. Proponuję wspólny zakup poradnika, ponieważ z tego co widzę po dowodach wypłat ludzi, którzy kupili już poradnik, w bardzo krótkim czasie możemy odzyskać i zarobić dużo pieniędzy. Szczegóły podaję na PW lub mailu: [email protected] Może nie mam zbyt dużo postów na tym forum, jednak większość czasu spędziłem na forum.lockerz.com.pl i zarobiłem już kilkanaście kółek m.in. na Adsense i PPA. PS. Szukam około 5-6 osób, żeby ta kwota nie wyszła zbyt wysoka tylko tak ok. 250-300zł :] RE: Współpraca - Szrejter - 01-12-2014 18:58 @[srybus] podaj gg zobaczymy RE: Współpraca - srybus - 01-12-2014 19:00 Nie posiadam GG :< Najlepiej będzie jak każdy chętny napisze na maila: [email protected] EDIT: Jednak znalazłem jakieś stare: nr 10612662 RE: Współpraca - srybus - 01-12-2014 20:49 Jedna osoba znaleziona, czekamy na 5 chętnych osób. Oferta jest naprawdę bardzo dobra i już w 1. tygodniu wydana kwota może się zwrócić Współpraca - Hybrid1990 - 30-03-2019 17:06 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |