Udus-Reklama Autosurf - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Udus-Reklama Autosurf (/Temat-Udus-Reklama-Autosurf-102838) |
Udus-Reklama Autosurf - papajaz69 - 01-12-2014 16:56 Zupełna nówka. Dopiero 40 userów !!!! Darmowa Rejestracja 1000 punktów na start i 5 Punktów Premium. Punkty można zdobyć na kilka sposobów: - AutoSurf - Gra w LOTTO - Płatne kliki - Płatne zapisy - Konkurs aktywności Dla konta zwykłego 1,5 pkt za odświeżenie strony. VIP-y mają tych punktów kilkakrotnie więcej. Oto jak się przedstawia przelicznik: 100 000 punktów = 4 zł Wypłata na PayPal i Bank Polski Rejestracja: http://udus-reklama.com/rejestracja.php?id=20 Czysty: http://udus-reklama.com/ RE: Udus-Reklama Autosurf - xardas1020 - 01-12-2014 17:26 specjalny brak informacji ile punktów za odświeżenie, lub ile na godzinę by z ewentualnych poleconych "złapać" nim się skapną i policzą, że to zupełnie nieopłacalne ... RE: Udus-Reklama Autosurf - papajaz69 - 01-12-2014 17:40 xadras w swoim, niepowtarzalnym stylu. Jak zwykle - zero treści i nic na temat. Geniuszu, żeby podać konkretne informacje - trzeba program sprawdzić. I to właśnie robię. Przy autosurfie: Automatyczny refresh strony co 17 sekund Przy koncie zwykłym 1 pkt za odświeżenie Przy koncie VIP 2 pkt za odświeżenie. A co do opłacalności - ponieważ jest to jeden z wielu, które u mnie pracują przy okazji włączonego kompa - nie narzekam. RE: Udus-Reklama Autosurf - Krakersik - 01-12-2014 17:42 Ło matko. 1 punkt co 17 sekund. Będę bogaty RE: Udus-Reklama Autosurf - xardas1020 - 01-12-2014 17:44 zaokrąglając : 4 punkty 1 min 40 p 10 min 240 p 60 min 100 000:240= ~ 417 godzin na 1.20 zł rzeczywiście bardzo opłacalna rzecz nawet i przy okazji przy okazji to lepiej peceta/laptopa wyłączyć jak mieć takie badziewia uruchomione bo więcej zarobisz oszczędzając na prądzie i mniejszym rachunku ( bo liczysz wszystko koszt kwh, podatek vat, więcej KWH zużytych więc większa opłata przesyłowa) niż to co dostaniesz z takich stronek RE: Udus-Reklama Autosurf - papajaz69 - 01-12-2014 18:00 Rozumiem, że musisz za wszelką cenę promować swoje linki z sygnatury, ale przyjmij, że nie każdy musi się z tobą zgadzać. Dawno pisałem, że włączanie kompa tylko po to, żeby uruchomić surfa to idiotyzm. U mnie komp pracuje większa część dnia a surfy sobie chodzą w tle. I nie jest źle. Z matematyki należy ci się piątka Jest jeszcze jedna sprawa - program jest świeży więc warto go przetestować. Przynajmniej na początku powinien płacić. A może przyjmie się na dłużej. RE: Udus-Reklama Autosurf - xardas1020 - 01-12-2014 18:34 (01-12-2014 18:00)papajaz69 napisał(a): U mnie komp pracuje większa część dnia a surfy sobie chodzą w tle. I nie jest źle. włączanie surfów nawet przy pracującym pececie to jest dopiero idiotyzm w większości nie zdążysz samemu uzbierać do wypłaty przy tej okazji bo wychodzi scam chyba, że trafią się tłumoki bez pojęcia o liczeniu i dołożą ci punktów to zdążysz coś wypłacić - w większości exploatujesz sprzęt na darmo "jedząc" ram i resztę podzespołów, nabijając rachunek na prąd - same koszty ujemne, 0 dodatnich RE: Udus-Reklama Autosurf - papajaz69 - 01-12-2014 18:44 xardas - odpuść. Masz jakąś traumę związaną z surfami ??? Któryś zrobił ci krzywdę ??? Co pojawi się jakiś surf - od razu jest twój komentarz. Nazywanie userów "tłumokami" również nie świadczy o tobie najlepiej. Jesteś niegrzeczny i upierdliwy. Zostaw ludziom możliwość wyboru. Rozumiem, że masz takie doświadczenie, że posiadłeś monopol na jedyne słuszne rozwiązania i koniecznie musisz narzucać je innym. Smutne. RE: Udus-Reklama Autosurf - xardas1020 - 01-12-2014 18:49 (01-12-2014 18:44)papajaz69 napisał(a): xardas - odpuść. Masz jakąś traumę związaną z surfami ??? Któryś zrobił ci krzywdę ??? nie mam żadnej traumy, natomiast umiem dobrze liczyć i mogę napisać swoją opinię do tego jeśli się nie mylę służy temat, forum a jeśli się mylę to mnie popraw ... nikomu nic nie narzucam, wyrażam opinię drugiej strony medalu co jak wygląda i z liczbami się nie da dyskutować bo wyraźnie pokazują co jest opłacalne w jakimś stopniu a co nie jest ponad 400 godzin na 1 zł, to na prąd wyjdzie około 20 zł RE: Udus-Reklama Autosurf - papajaz69 - 01-12-2014 19:50 Taa, ja pracuję na kompie ok 16 godzin na dobę. Komp jest i tak włączony. Surfy sobie śmigają w tle. Rozumiem, że nie lubisz surfów. Twoje prawo. Jeśli ktoś takowego odpali przy okazji pracy - jego sprawa. Komp i tak chodzi. |