Bonus nawet 50€ za 5 minut "pracy" - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Bonus nawet 50€ za 5 minut "pracy" (/Temat-Bonus-nawet-50%E2%82%AC-za-5-minut-pracy-102812) |
Bonus nawet 50€ za 5 minut "pracy" - mlynarczyk - 30-11-2014 22:55 Nowy bukmacher eXbinoG (http://www.exbinog.com) ma nową promocję dla starych i nowych klientów. Aby zdobyć od 10 do 50€ (a zdarzają się dodatkowe bonusy za multireklamę), wystarczy zamieścić gdzieś logo, link, obrazek, banner, artykuł, wpis dotyczący eXbinoG.com. Wpis można zamieścić np. na forum internetowym, na swojej stronie www, w serwisie społecznościowym. Następnie należy wysłać maila na info[at]exbinopartners.com z informacją gdzie wstawiono reklamę (najlepiej bezpośredni link plus screen), z informacją o loginie na eXbinog. Pracownik exbinog ocenia wartość reklamy (na podstawie ilości fanów facebook, zaindeksowanych podstron serwisu itp.) i przyznaje odpowiedniej wysokości bonus. Może to potrwać do 24 godzin w dni robocze. Bonus można wykorzystać na grę na eXbinoG.com RE: Bonus nawet 50€ za 5 minut "pracy" - kukiz87 - 03-12-2014 00:33 Nie wiem czy czytałes regulamin ale pisze jasno , wygrane płynące z bonusu nie podlegają wyplacie RE: Bonus nawet 50€ za 5 minut "pracy" - mlynarczyk - 03-12-2014 16:17 no i? ale można pograć, przetestować bukmachera RE: Bonus nawet 50€ za 5 minut "pracy" - inwestdomen - 10-01-2015 23:10 Ale to nie ma sensu jeśli nie mogę wypłacić na konto Bo ja mogę teraz przetestować, a potem zapłacić pieniądze i wszystko stracić Bonus nawet 50€ za 5 minut "pracy" - Hybrid1990 - 23-11-2020 14:33 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |