Gra i zarabiaj w Dogecoin - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Gra i zarabiaj w Dogecoin (/Temat-Gra-i-zarabiaj-w-Dogecoin-102727) |
Gra i zarabiaj w Dogecoin - rogrip - 29-11-2014 23:14 Witam znalazłem dziś pewna grę coś w której zdobywamy dogecoin niestety jest w języku rosyjskim ale Google chrom ogarnia to LINK!!! Rejestracja=РЕГИСТРАЦИЯ Логин=Login E-mail=Wiadomo Пароль=Hasło Подтвердите пароль=Hasło powtórz Введите каптчу=Captcha DOGE2COIN Мой аккаунт=Moje konto Пополнить баланс=Uzupełnić bilans Поиск монет=Szukaj Monety/Bonus co 5 minut/bonus to 3 możliwości 0,5Doge/5Doge i poleconego Вывод средств=Wypłaty DOGE Банк=Bonus co godzinę/bonus to 1% od własnego salda Покупка оборудования=Zakup sprzętu Майнинг=Wydobycie: Jesli mamy wydobytych trochę Doge klikamy kolejno: 1.Отправить на POOL 2.Снять с POOL Партнерская программа=Program partnerski/tzw. Refy Конкурс=Konkurs na osobę która ma najwięcej poleconych Настройки=Ustawienia= tu w pierwszej rubryce adres portfela Doge bez tego nie wypłacisz nic Выход=Wyloguj ПОКУПКА ОБОРУДОВАНИЯ Na start dostajemy 150DOGE i maszynę pierwsza o mocy 3kh/s Wydobycie 3 KH / s /koszt maszyny (238 Doge). Wydobycie 15 KH / s/koszt maszyny (1176 Doge) Wydobycie 75 KH / s/koszt maszyny(5820 Doge) Wydobycie 150 KH / s/koszt maszyny (11520 Doge) Wydobycie 300 KH / s/koszt maszyny (22800 Doge). Wypłaty od 1000Doge inwestowac mozna przez link wpłaty natychmiastowe LINK!!! Od refa Otrzymasz 10% ich ładowania 10% Coin & Doge do 5 za skierowania. i odmie sposób bez macra na bonusy Jutro puszczam pierwsza wypłatę RE: Gra i zarabiaj w Dogecoin - Watoga - 30-11-2014 07:28 Dubel temat.. Do skasowania. RE: Gra i zarabiaj w Dogecoin - rogrip - 30-11-2014 12:17 Zapraszam ciekawa i nowa Gra miałem trochę kasy w payeer i zainwestowałem dziś zlecam pierwsza wypłatę RE: Gra i zarabiaj w Dogecoin - Gertynka - 30-11-2014 12:43 Poszło z refa Masz rajcie ciekawie co wygląda wpłacę parę dolarów z payeer RE: Gra i zarabiaj w Dogecoin - rogrip - 30-11-2014 19:44 Zleciłem dziś pierwsza wypłatę zobaczymy co z tego będzie RE: Gra i zarabiaj w Dogecoin - VladKlinkoff - 03-12-2014 22:11 Wcześniej zarabiałem bitkoiny, tak grałem na 0.02 BTC dziennie, myślałem że to jest fajnie, ale potem wszystko... okey, myślę że zrozumieliście mnie Gra i zarabiaj w Dogecoin - Hybrid1990 - 29-07-2017 18:59 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |