Kilkunastodniowa pożyczka - gdzie? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Kilkunastodniowa pożyczka - gdzie? (/Temat-Kilkunastodniowa-pozyczka-gdzie-102661) |
Kilkunastodniowa pożyczka - gdzie? - konrad946 - 29-11-2014 11:07 Witam. Sytuacja zmusiła mnie do pożyczenia kilkuset złotych (500-600zł) na jakieś 15 dni, na dosyć ważny cel. Po 10-tym będę miał wypłatę więc na luzie będę mógł spłacić, lecz potrzebuję pieniędzy wcześniej. Możecie mi poradzić jakąś firmę z szybkimi pożyczkami? Wiem, ze nie ma nic za darmo, dlatego liczę się z tym, że będę musiał spłacić więcej niż pożyczyłem. Jednak chodzi mi o najbardziej pewną oraz w miarę uczciwą firmę. Coś w stylu chwilówek przez internet i bez zaświadczeń, ale najbardziej pewnych i rzetelnych. Pozdrawiam. RE: Kilkunastodniowa pożyczka - gdzie? - Scoobyx - 29-11-2014 12:01 W takiej sytuacji najlepiej jest iść do banku. Nigdy nie pożyczaj od chwilówek. Mają takie oprocentowanie, że będziesz musiał zwrócić dwa razy tyle, jak nie więcej. |