Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Rozwiązane]Login - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4)
+----- Wątek: [Rozwiązane]Login (/Temat-Rozwiazane-Login-10258)

Strony: 1 2

[Rozwiązane]Login - Vesperus - 13-07-2010 23:17

Zamieszczam ten wątek tutaj, gdyż nie pasuje do żadnego innego tematu.

Chciałbym sobie zmienić nick na forum tylko nie wiem za bardzo jak i czy istnieje w ogóle taka możliwość ?

RE: Login - blackjoe - 13-07-2010 23:28

Jest możliwość zmiany nicku ale zrobić to może tylko administrator.

RE: Login - Tidus - 14-07-2010 08:24

Tak jak powiedzial blackjoe zmienic moze tylko administrator ,ale nie zawsze na to ma czas. Musisz napisac mu na pw na jaki nick chcesz sobie zmienic (Ja napisalem też dlaczego chce zmienic i zmienil Tongue) Pamietaj ze login tez sie zmieni wraz z nickiem Big Grin

RE: Login - Morfit - 14-07-2010 09:52

Vesperus, Administrator może zmienić nick, ale niestety tego nie zrobi gdyż masz za dużo postów

RE: Login - Magnus - 14-07-2010 10:07

(13-07-2010 23:17)VESPERUS napisał(a):  Zamieszczam ten wątek tutaj, gdyż nie pasuje do żadnego innego tematu.

Chciałbym sobie zmienić nick na forum tylko nie wiem za bardzo jak i czy istnieje w ogóle taka możliwość ?

Napisz do niego na PW jak chcesz.Ale moim zdaniem nie zmieni Ci nicku Tongue

RE: Login - Vesperus - 14-07-2010 11:19

Dlaczego nie zmieni ? Co do tego ma ilość postów ?

RE: Login - Morfit - 14-07-2010 11:46

Vesperus ... chodzi o to że masz ich za dużo ! jakby Ci nawet zmienił wprowadziłoby to zamieszanie na forum. Wiem to, gdyż przy mojej ilości postów Admin nie chciał mi zmienić nicku.

RE: Login - haggard - 14-07-2010 11:54

Przecież po zmianie nicku zmienia się automatycznie w każdym poście...

Więc gdzie tu jakiś problem?

RE: Login - Morfit - 14-07-2010 13:31

@UP : omg ...
Jeśli nie wierzysz mi, że admin nie zmieni nicku, to proszę, zapytaj się go i zobaczysz że odpowie Ci to samo co napisałem 2 posty wyżej.

RE: Login - Vesperus - 14-07-2010 15:12

Ci co stwierdzili że nick nie zostanie mi zmieniony mylili się. blackjoe i Tidus dostali + gdyż ich posty okazały się pomocne.
Temat do zamknięcia. Już mam nowy nick Big Grin