nie potrafie przejść werf zdj - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: nie potrafie przejść werf zdj (/Temat-nie-potrafie-przejsc-werf-zdj-102572) |
nie potrafie przejść werf zdj - migda009 - 27-11-2014 17:56 Witam. Werf zdj robiłem juz chyba z 100razy, raz udawało mi się za pierwszym razem a czasami musiałem poswiecić troche wiecej czasu;D ale wkoncu mi sie udawało, a teraz mam taki problem ze wszystkich ludzi z zdj rozpoznaje, wchodzę do upewnienia w ich galerie i sprawdzam czy jest tam zdj podane w werf wszystko sie zgadza, kończę werf i niepowodzenie juz tak chyba 10raz nie wiem kompletnie co sie dzieje zmieniam IP, czyszczę cały ten syf z przegladarki i nic ;/ miał ktoś podobny problem? nie potrafie przejść werf zdj - Admin - 27-11-2014 17:59 TEMAT PRZENIESIONY Moderator uznał że wątek został założony w nieodpowiednim dziale, co skutkowało przeniesieniem tematu. RE: nie potrafie przejść werf zdj - Szrejter - 27-11-2014 20:02 Pamiętaj, że na weryfikację masz jakiś tam czas |