[Pytanie] kliki na adfly - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Pytanie] kliki na adfly (/Temat-Pytanie-kliki-na-adfly-102409) |
[Pytanie] kliki na adfly - limakPL - 25-11-2014 17:21 Witam od jakiegoś czasu zauważyłem, iż nie wszystkie kliki wchodzą, powiedzmy wysyłam znajomemu refa i on na niego wchodzi (nie ma programów do blokowania reklam) i klika "skip add" po odświeżeniu się statystyk ( co jakies 30 minut jak czytałem u nich ) nic sie nie zmieniło. Podsumowując: Czemu nie zalicza mi wszystkich wejść? Proszę o szybką i konkretną odpowiedz RE: [Pytanie] kliki na adfly - Kolorex59 - 02-12-2014 13:40 Mam tak samo, nie wszytkie wejścia mi zlicza :/ Dołączam się do pyt RE: [Pytanie] kliki na adfly - Szrejter - 02-12-2014 13:54 Myślę, że konkretną odp. Dostaniesz pisząc do supportu. RE: [Pytanie] kliki na adfly - KosaaxD - 22-01-2015 21:17 A mi sie po prostu wydaje ze takie juz Adfly jest nie wszystko zlicza |