Nowe stroje piłkarzy Manchesteru United - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nowe stroje piłkarzy Manchesteru United (/Temat-Nowe-stroje-pilkarzy-Manchesteru-United-10232) |
Nowe stroje piłkarzy Manchesteru United - MareKSG - 13-07-2010 13:27 15 lipca zostaną oficjalnie przedstawione koszulki United, jednak już teraz można zobaczyć jak będą wyglądać... Co sezon kupowałem koszulki United ale teraz nie wiem czy to zrobię, bo koszulki wg. mnie wyglądają żałośnie... Nie wiem po co wprowadzone zostały kołnierzyki RE: Nowe stroje piłkarzy Manchesteru United - tv-story - 16-08-2010 19:09 love United hate Glazar RE: Nowe stroje piłkarzy Manchesteru United - BartuS - 16-08-2010 19:31 One jak stare wyglądają. A no i nie ma AIG na koszulce ;] RE: Nowe stroje piłkarzy Manchesteru United - blackjoe - 16-08-2010 19:45 Wściekły róż był by lepszy |