Fanpage tylko dla wybranych krajów-statystyki - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Fanpage tylko dla wybranych krajów-statystyki (/Temat-Fanpage-tylko-dla-wybranych-krajow-statystyki-102257) |
Fanpage tylko dla wybranych krajów-statystyki - Legwan - 23-11-2014 14:04 Stwierdziłem, że mój nowy fanpage ukierunkuje tylko na amerykę. W momencie gdy ustawiłem 'wyświetlaj tylko w Stany Zjednoczone' statystyki pokazywały: fanów ogółem - 1898 z US - 939 z innych krajów - 523 (brakuje 436 ??) dzisiaj wygląda to tak: fanów ogółem - 1949 z US - 1081 z innych krajów - 639 (brakuje 229 ???) Teraz moje pytania: 1.Dlaczego mimo włączenia ograniczeń wyświetlania, mam nowe polubienia z innych krajów? 2.Wychodzi na to, że przybyło mi 142 amerykanów i 116 innych, ale ogólnie tylko 52 ?! 3.Czemu po dodaniu polubień z US i reszty świata nie wychodzi ogólna suma fanów, ale zawsze brakuje(436 i 229)? 4.Czy jest możliwość MASOWO usunąć wszystkich nieamerykańskich fanów? |