![]() |
Najefektywniejsze wykorzystanie środków z telefonu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Najefektywniejsze wykorzystanie środków z telefonu (/Temat-Najefektywniejsze-wykorzystanie-srodkow-z-telefonu-102255) |
Najefektywniejsze wykorzystanie środków z telefonu - raf790697059 - 23-11-2014 13:35 Mam na telefonie bardzo dużo pieniędzy, których nie wykorzystuję, nagromadziło się tego już z 400 zł, więc zdecydowałem, że trzeba część z nich jakoś spieniężyć. Pozostaje pytanie "Jak?". Widziałem wiele stron oferujących takie wymiany, lecz wszystkie dają maksymalnie 10,50 za 30,75. Czy znacie może jakieś sposoby na otrzymanie chociażby troszkę więcej? *Temat piszę z prośbą o otrzymanie sposobów na efektywne wykorzystanie środków z telefonu, nie trzeba mnie uświadamiać o wysokich prowizjach itp., gdyż doskonale zdaję sobie z nich sprawę. RE: Najefektywniejsze wykorzystanie środków z telefonu - psk9 - 23-11-2014 13:36 Sprzedawaj np. na Allegro wysłanie SMS premium - lub tutaj nawet ![]() RE: Najefektywniejsze wykorzystanie środków z telefonu - raf790697059 - 23-11-2014 15:08 Płatności sms niezbyt mi odpowiadają - wymagają podpisywania umów, co wiąże się z koniecznością pełnoletności (a do tego brakuje mi jeszcze roczek). Sprzedaż komuś - dobra opcja, tylko ile za ile oferować, aby byli chętni? RE: Najefektywniejsze wykorzystanie środków z telefonu - PremAccHack - 23-11-2014 15:10 Cena smsa * 0,45 = zysk Na forum u nas możesz sprzedawać znajdą się chętni ![]() RE: Najefektywniejsze wykorzystanie środków z telefonu - Melex - 23-11-2014 15:10 szukaj ofert korzystnych dla siebie, jeśli Ci się nie spieszy to spogladaj dział kupię - niekiedy tam można wziąć 50% wartości sms |