Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zarabianie (szukam mentora) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Zarabianie (szukam mentora) (/Temat-Zarabianie-szukam-mentora-102193)

Zarabianie (szukam mentora) - dawideq161 - 22-11-2014 15:05

Szukam kogos kto mi pomoze rozwinac moj fanpage, poleci go u siebie czy cos takiego. Po prostu szukam mentora ktory mi pomoze oczywiscie za REFA czyli mnie. Chetnie bym sie zajal uploadem ale odkad nie ma nigdzie remote uploadu to totalnie nie mam szans ze swoim laczem... Moje wymagania nie sa duze, bede zadowolony jesli dojde do takiego stanu kiedy wyjdzie mi 2$ dziennie.

GG: 48897372

RE: Zarabianie (szukam mentora) - Dzonyy - 22-11-2014 15:25

2$ dziennie możesz spokojnie osiągnąć w PPI

RE: Zarabianie (szukam mentora) - dawideq161 - 22-11-2014 15:36

tylko jak... dlatego szukam mentora ktory pomoze zarobic te 2$ dziennie, podasz mi aktualnie najlepszy serwer PPI ktory jest wyplacalny ?

RE: Zarabianie (szukam mentora) - broofie - 22-11-2014 15:53

Perinstallbucks. Masz poradniki na tym forum. Po to ktos je stworzyl aby z nich korzystac.

RE: Zarabianie (szukam mentora) - rozekrr - 22-11-2014 16:00

Ja bym się wcale na Twoim miejscu nie zabierał za to... Dlaczego? A no dlatego że zakładasz i zaśmiecasz dział takim oto tematem. Do szukania mentora masz odpowiedni temat na forum, natomiast tematy z poszczególnymi serwisami zarobkowymi znajdziesz właśnie w tym dziale.

Trochę chęci i ogarnięcia Smile

RE: Zarabianie (szukam mentora) - Vertired - 22-11-2014 19:32

Najprostszy sposób to napisać do naszego mentora. Dodam że zarabiam na shorte. Bądź kreatywny i teraz znajdź sam na forum w tym dziale odpowiedni temat poświęcony mentorowaniu na shorte i napisz do odpowiedniej osoby. Wywnioskujesz sam z tematu kto to taki. Wybacz ale troszkę bezczelnie się zachowujesz bo wchodzisz i czekasz na gotowe aż ktoś Ci poda na tacy. Rusz głową i zacznij zarabiać. Dziś jest duża konkurencja i nie ma czasu na pierdoły Smile

Chyba że interesuje Cię tylko i wyłącznie zarabianie i FP pod PPI, to nie będę się wypowiadał bo nie działam w ten sposób.

Zarabianie (szukam mentora) - piotrekprorok - 26-08-2015 12:51

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.