W poszukiwaniu pracy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: W poszukiwaniu pracy (/Temat-W-poszukiwaniu-pracy-102136) |
W poszukiwaniu pracy - ZawszeZa - 21-11-2014 18:30 Witajcie, ostatnio przeglądałem regionalny portal w poszukiwaniu ogłoszeń o pracę. Odpisałem na ogłoszenie przepisywanie tekstu - z ciekawości. Dzisiaj otrzymuję odpowiedz : Cytat:Firma Wordstext specjalizujemy się w przepisywaniu prac naukowych (matematycznych i fizycznych), ale również prace magisterskie, doktorskie, książki, instrukcje nie są dla nas problemem, również zajmujemy się pisaniem prac wyżej wymienionych. Od razu pomyślałem o sub sms =D Co o tym myślicie? W sumie jest to ciekawy sposób.. RE: W poszukiwaniu pracy - szykiryki - 21-11-2014 18:38 O zarabianiu na bezrobotnych przez suby było już milion razy. Dla mnie hamówa. Zresztą warto to zgłosić do P. Arka @[ArekFreebiz], bo takie "wykorzystywanie" linka to celowe wprowadzenie w błąd, a freebiz ostrzegał, że nie można zarabiać na ogłoszeniach o pracę... RE: W poszukiwaniu pracy - broofie - 21-11-2014 18:39 " Serwis jest usługą subskrypcyjną dostępną w sieci Plus, T-Mobile, Orange, Play. Użytkownik akceptuje regulamin poprzez wpisanie na stronie kodu PIN otrzymanego darmowym sms'em na podany numer telefonu komórkowego. Wraz z aktywacją subskrypcji użytkownik otrzymuje dostęp płatnych zasobów strony. Subskrybenci serwisu otrzymują sms w poniedziałek, środę oraz piątek około godzinny 11:00. Sms zawiera dowcipy oraz anegdoty. Koszt za każdy sms przychodzący to 4,92 zł z VAT. Dezaktywacji subskrypcji można dokonać w dowolnym momencie poprzez wysłanie SMS o treści STOP FUN pod numer 60435 (Koszt wysłania sms to 0 zł). Regulamin serwisu znajduje się tutaj. W przypadku reklamacji prosimy wysłać email na adres: [email protected]". Nie ma to jak zdradzic czyjas nisze. Tak nawiasem mowiac, chyba w zadnym serwisie nie ma oplaty 4,92zl, wiec pewnie to jakis prywaciarz. RE: W poszukiwaniu pracy - Q-ba - 21-11-2014 18:39 Potwierdzenie danych telefonem na suby dobre, ale jak serio to zarabia to można jakiegoś OCR'a podpiąć i przepisywać masowe ilości RE: W poszukiwaniu pracy - szykiryki - 21-11-2014 18:42 @broofie, to oferta Freebiz/Leadmore. Poza tym zgadzam się, że bezcelowe jest umieszczanie tego tutaj, co chciałeś osiągnąć? Chyba tylko to, że teraz na wszystkich serwisach ogłoszeniowych o prace pojawią się podobne anonse... RE: W poszukiwaniu pracy - broofie - 21-11-2014 18:57 Temat dawno powinien wyladowac w koszu. Rownie dobrze mogl opublikowac nisze ktora ktos kiedys sprzedawal tu na forum. RE: W poszukiwaniu pracy - ZawszeZa - 21-11-2014 19:19 (21-11-2014 18:42)szykiryki napisał(a): @broofie, to oferta Freebiz/Leadmore. Mówisz tak jakby to była Twoja nisza i uciekały ci leady. Nie działam w sub smsach i nie wiem za dużo o sposobach, znalazłem, wstawiłem. Jeśli moderator uzna to za niepotrzebne, usunie . (21-11-2014 18:57)broofie napisał(a): Temat dawno powinien wyladowac w koszu. Rownie dobrze mogl opublikowac nisze ktora ktos kiedys sprzedawal tu na forum. Co z tego iż taką niszę mogłem opublikować ? Ukradłem ? RE: W poszukiwaniu pracy - broofie - 21-11-2014 19:26 Jaki byl twoj cel wstawiajac to tutaj? Mamy ci poklaskiwac, ze przez przypadek odkryles czyjas nisze? Ja tez nieraz natknalem sie na czyjas nisze i co? Mam z tego powodu robic tematy na forum bo nie potrafie sam na takiej niszy dzialac? Zalosny jestes. RE: W poszukiwaniu pracy - ZawszeZa - 21-11-2014 19:28 (21-11-2014 19:26)broofie napisał(a): Jaki byl twoj cel wstawiajac to tutaj? Mamy ci poklaskiwac, ze przez przypadek odkryles czyjas nisze? Ja tez nieraz natknalem sie na czyjas nisze i co? Mam z tego powodu robic tematy na forum bo nie potrafie sam na takiej niszy dzialac? Zalosny jestes. Żałosne jest to że się strasznie pieklisz. Zacznij czytać ze zrozumieniem i nie zadawaj więcej głupich pytań W poszukiwaniu pracy - Admin - 21-11-2014 19:35 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |